2777
2789
عنوان

ولی واقعا تو دوران پریود زیاد حموم نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 58 پست

عزیزم حتی علم پزشکی هم میگه حمومتون طولانی نشه

در حد همون ۱۰ دقیقه خوبه 

حرفت درسته

ولی حتما حتما موقع دستشویی باید شست ، چون باعث عفونت میشه اگه آب نخوره بهش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۳ سالمه از وقتی یادم میاد هم تو دستشویی تمیز خودمو شستم هم اینکه هر روز یا یه روز درمیون دوش گرفتم هیچ مشکلی ام نداشتم حتی من درد پریودی که همه میگن دارن رو حس نمیکنم آخرین بارم وقتی زایمان کردم بعد دوماه رفتم چکاپ دیگه نرفتم راستی به هیچ وجه ام لباس زیر نمیپوشم چون بیماری اصلی از اونه به نظرم 

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
وقتی خودتو نمیشوری حس نمیکنی کثیفی؟من که طاقت ندارم این مدلی باشم

دیگه پریودی یه ، این حس اعصاب خورد کن هست .

من دکتر هم برای مشکلم رفتم تو سونو و آزمایشم مشکلی نبود

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2805
نه نمیشورم .عفونت بخاطر این نیست .

آره عفونت از تمیزی میاد نه از کثیفی :/

توروخدا این چیزا رو تو سایت عمومی عنوان نکنید همینجوریشم تو خیابون نمیشه از کنار بعضیا رد شد بسکه بو‌ میدن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
این نهایت کثیف بودن که با پارچه خودتو خشک کنی

بابا مگه ندیدی این خالجکیا کو.نشونو نمیشورن از ما هم سالم ترن متاسفانه 😂😂😂 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

کی گفته اینو لطفا رعایت کنید بهداشتو

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
ما مدرسه می‌رفتیم یه معاون پرورشی داشتیم می‌گفت تا ۷ روز خودتونو نشورید 🥸 ولی ما میجستیم چون بچه ها ...

تا ۷ روز چه خبره ، فقط شماره ۱ نشور.

۲ بشور😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
حاضرم سرطان رحم بگیرم بمیرم ، اما خودمو بعد از دستشویی تمیز بشورم.(هرچند چه پریود باشید چه نباشید بع ...

والا اینکه میگن حموم نرید بخاطر دل درده 

چون بعضی ها روز اول میرن حموم دل دردشون بدتر میشه

اصلا ربطی به سرطان نداره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دیگه پریودی یه ، این حس اعصاب خورد کن هست .من دکتر هم برای مشکلم رفتم تو سونو و آزمایشم مشکلی نبود

چی بگم والا هر کس یه جوریه دیگه 

من حتی حموم هم میرم شاید یکم دل درد بگیرم ولی بازم تمیزی برام مهم تره 

آره عفونت از تمیزی میاد نه از کثیفی :/توروخدا این چیزا رو تو سایت عمومی عنوان نکنید همینجوریشم تو خی ...

بعد به همینا بگی بو میدی میگن نه ما بوی گل میدیم🤣

مگه با دستمال خشک کرد حتی فکرشم اذیتم کرددد

ما مدرسه می‌رفتیم یه معاون پرورشی داشتیم می‌گفت تا ۷ روز خودتونو نشورید 🥸 ولی ما میجستیم چون بچه ها ...

ماهم یه معلم پرورشی ویه معاون داشتیم اجازه نمیدادن روحیاط روزمین بشینیم میگفت یازیراندازبیاریدیانشینید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810