2777
2789

هربار که میبینه ما رفت امدمون به خونه بابامینا زیاد شده یا باهم جایی درمیایم میشینه زیر گوش شوهرم نمیدونم چی‌میخونه که کلا دشمنش میکنه با من و خونوادم در حدی که امروز بابام چندبار به شوهرم زنگ زد که ناهار بیا خونه ماجواب نداد؛ بعدشم اصلا زنگ نزد به بابام؛عصری تا منو دیده بهش میگم احترام نمیفهمی؟میگه بگو به من احترام نزارن من ادم احترام نیستم نمیخوامم باباتو ببینم

منم گفتم میدونم کی پرت میکنه شب میرم تکلیفتو روشن میکنم زنگ زدم به باباش گفتم شب خونه این؟گف بله گفتم میام صحبت میکنیم

میخوام برم بگم مشکلتون با منو خونوادم چیه؟من اعصاب این همه غیرمستقیم و زیرزیرکی کار کردن رو ندارم اگه دلتون نمیخواد ما زندگی کنیم فک میکنین با یکی دیگه خوشبختین تکلیف منو روشن کنین

دیگه چی بگم که کوبنده باشه یکم راهنماییم کنین خسته شدم واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه شوهرت مغز نداره که با حرف باباش پر میشه؟ دعوا راه حل نیست فقط از چشم شوهرت و خانوادش میفتی

خیلی وقته حرمتا شکسته شده ما زیادی با هم دعوا کردیم تا حالا

ولی دیگه خستم کردن هرچند وقت یبار اینکارو نکنم انگار اروم نمیگیرن همش چوب لای چرخمون میکنن

شوهرم یه احمق بی عرضه ی به تمام معناست

وقتی اینو نمیتونم ادمش کنم باید به اونا بگم اروم بگیرن دیگه

خیلی وقته حرمتا شکسته شده ما زیادی با هم دعوا کردیم تا حالاولی دیگه خستم کردن هرچند وقت یبار اینکارو ...

اگه قصد زندگی کردن داری با محبت میشه بدترین مرد رو هم رام کرد  این رویه که پیش گرفتی فقط آخرش طلاقه، حیفه به خدا 

اگه قصد زندگی کردن داری با محبت میشه بدترین مرد رو هم رام کرد این رویه که پیش گرفتی فقط آخرش طلاقه، ...

خب چیکارش کنم؟

وقتی من از اینور باهاش خوبم از اونور پرش میکنن میندازن به جونم حرصم میگیره