2777
2789
عنوان

تو جیب شوهرم قرص پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 57 پست
قبول نمیکنهمیگه بخوای باهات میام آزمایش میدمبه اون مرده که زنک زده بود بهشم می‌گفت بخوای میام آزمایش ...

متادون تو ازمایش،نشون نمیده فکنم

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمرشم چند وقته درد می‌کنهزدم گوگل یکی از عوارض متادونهچه غلطی کنم الان من

فقط با عصبانیت و دعوا و .. باهاش برخورد نکن که اصلا مناسب نیست و بدترش میکنه بگو میخام کمکت کنم و با صبر و حوصله باهاش حرف بزن .. و ترک یهویی هم جوابگو نیست اصلا باید کم کم و بصورت تدریجی از مصرفش بکاهه در روز و در نهایت که به نزدیکای حدود۵ تا ۷ میلی گرم رسید حتما از یک متخصص اعصاب و روان باتجربه در ترک مراجعه کنید که دز های آخر را با مصرف داروهای ضد اظطراب و آرامبخش به پایان برسونه .. کمپ و ترک آنی اصلا و ابدا جوابگو نخواهد بود 

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
2805

نامزد سابق منم ده سال پیش یه سری از این علائم ها که گفتی داشت اون موقع سرچ کردم نمیدونم متادون بود یا ترامادول 

چشاش همیشه قرمز میشد 

وقتی تایمش می‌رسید در حد جنون عصبی میشد

خواب و خستگی حالیش نبود 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نامزد سابق منم ده سال پیش یه سری از این علائم ها که گفتی داشت اون موقع سرچ کردم نمیدونم متادون بود ی ...

چشاش اره بعضی وقتا قرمز میشه

خودش میگه خوابم میاد قرمز شده

یا چند وقته خیلی عصبیع همش دعوا داریم

تنبلم شده 

همش تو کوچه پیش دوستاشه شب میاد شام میخوره می‌خوابه

چشاش اره بعضی وقتا قرمز میشهخودش میگه خوابم میاد قرمز شدهیا چند وقته خیلی عصبیع همش دعوا داریمتنبلم ...

اون عوضی توی دوغ ریخت من متوجه شدم 

قبلش نمیدونستم 

دیدم روی دوغ یه پودر قرمز ریخته هرچی سؤال کردم گفت فلفل قرمز از عطاری گرفتم واسه سرماخوردگی...

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اون عوضی توی دوغ ریخت من متوجه شدم قبلش نمیدونستم دیدم روی دوغ یه پودر قرمز ریخته هرچی سؤال کردم گفت ...

این می‌ره تو اتاق میاد بیرون انکار یه چی تو دهنشه بعد می‌ره آب میخوره

نمیدونم باید چیکار کنم

معدم درد گرفته 

قلبم انکار الان میخواد بترکع 

این می‌ره تو اتاق میاد بیرون انکار یه چی تو دهنشه بعد می‌ره آب میخورهنمیدونم باید چیکار کنممعدم درد ...

بچه داری؟چند سالته؟