2777
2789
عنوان

تو جیب شوهرم قرص پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 57 پست
خوشبختانه زود متوجه شده ای اگه مصرفش زیر یکساله و زیر ده گرم در روزه جای امیدی زیادی هست برای ترکش ف ...

نمیدونم چقد میخوره ازش

یبار دیگه دستش دیدم هرکار کردم نشونم نداد بهش گفتم اگه معتاد شده باشی نمیمونم باهات اونم گفت بریم آزمایش بدیم اگه مطمئن نیستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باید چیکار کنم الان

اصل مصرفش یا بخاطر رفع زوددانزالیه یا آرامش کاذب چون فکرش درگیره و عصبیه یه سرخوشی کاذب اولیه ای بهش میده ولی نهایت عصبی و بی اراده و تنبل و خسته بارش میاره

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵

یه چندتا دوستش هستن دنبال این چیزان

از وقتی با اونا بیشتر می‌کرده اینحوری شده

چند وقت پیشا یکی زنک زده بود بهش نصیحتش میکرد اینم هی میگفتم من اهل این چیزا نیستم دیگه با اونا نمی‌کردم ولی هنوز باهاشون می‌گرده 

یه چندتا دوستش هستن دنبال این چیزاناز وقتی با اونا بیشتر می‌کرده اینحوری شدهچند وقت پیشا یکی زنک زده ...

خانوم متادون مصرف میکنه شوهرتان شک نکن.. راه حل داره باید همراهی کنه باهات 

خانوم متادون مصرف میکنه شوهرتان شک نکن.. راه حل داره باید همراهی کنه باهات

قبول نمیکنه

میگه بخوای باهات میام آزمایش میدم

به اون مرده که زنک زده بود بهشم می‌گفت بخوای میام آزمایش میدم

باید چیکار کنم الان

اولا محکم ولی با ارامش،کامل و دلسوزانه بهش،بگو و بفهمان که فهمیدی .‌ ببین مصرف روزانه اش،چند میلی گرمه

اولا محکم ولی با ارامش،کامل و دلسوزانه بهش،بگو و بفهمان که فهمیدی .‌ ببین مصرف روزانه اش،چند میلی گر ...

خودش اصلا قبول نمیکنه

یبار که فهمیدم ی چی تو جیبشع هرکار کردم نشون نداد بعدشم بهونه الکی آورد آخرشم گفت اگه فکر می‌کنی معتادم همین فردا بریم آزمایش بدم

2810