2777
2789
عنوان

یلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 47 پست
اینقدر ناراحتمکه دوست دارم بمیرم

گناه داره حتما ببرش تا دکتر براش امپول بزنه پریود نشه حتما ببرش زیر نظر دکتر چون قدشم گناه داره اگ پریود بشه دیگ رشد انچنانی نمیکنه من خودم ۱۲ سالم بود پریود شدم ولی بازم برام زودبود ۱۴خوبه برا پریود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب این سرعت ک پری نمیشه نشونه های دیگه نداره مثل رشدسینه موهای زائد بدن چاق هست دخترتون

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
2805
ب این سرعت ک پری نمیشه نشونه های دیگه نداره مثل رشدسینه موهای زائد بدن چاق هست دخترتون

نه هیچ نشونه ی دیگه ای نداره

فقط خیلی خیلی کم وقتی وززش میکنه عرقش بو میده

تکواندو کاره

عکس دست و آزمایشم دادمن خودم ۱۱ سال و نیم

وای ۶سال ک خیلییی زوده

بنظرم یه شربت ال آرژنین بگیرین

واسه خواهرمم گرفتیم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
گناه داره حتما ببرش تا دکتر براش امپول بزنه پریود نشه حتما ببرش زیر نظر دکتر چون قدشم گناه داره اگ پ ...

کلا این دوران زود پریود میشن

من خودم کلاس پنجم شدم و قدم الن ۱۵۵عه

ولی ۹ یا ۶ دیگه خیلییی زوده 

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
گناه داره حتما ببرش تا دکتر براش امپول بزنه پریود نشه حتما ببرش زیر نظر دکتر چون قدشم گناه داره اگ پ ...

از همون یک سالگی از همه ی هم سن و سالاش بزرگ تر بود قد و هیکلش،سه ساله بود میگفتن پنج سالشه

دندوناشم پنج سالگی افتاد

نه هیچ نشونه ی دیگه ای ندارهفقط خیلی خیلی کم وقتی وززش میکنه عرقش بو میدهتکواندو کاره

ن فکرنکنم نگران نباش مشکلی انشالله نیست حالا بردی دکترانشالله ک هیچی نیست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کلا این دوران زود پریود میشنمن خودم کلاس پنجم شدم و قدم الن ۱۵۵عهولی ۹ یا ۶ دیگه خیلییی زوده

۹ باید سینه رشد کنه ۱۱ پریود شن

ولی نه شش ساله

این هنوز درست نمیتونه حرف بزنه 😭

کلا این دوران زود پریود میشنمن خودم کلاس پنجم شدم و قدم الن ۱۵۵عهولی ۹ یا ۶ دیگه خیلییی زوده

منم قدم مثل شماست خیلی بدم میاد کاش ۱۶۵ بودم حداقل ولی الان مثل قبل نیست زیر نظر دکتر غدد تا ۲۰ قد با دارو مکمل بلند میکنن دختر خاله منم ۹ سالگی شد کلا دخترا از ۷ باید زیر نظر متخصص غدد باشن برا پریود

دعا کنین😭

من دخترم لز۸سالگی یکم علایم داشت من بوی عرق الان ۹سال ۹ماهه هست موهای زائد ویکم سینه هاش رشدکرده بردم دکارگفت بزارروندطبیعی پیش بره زودرس نیست گفت خودت چندسال شدی گفتم۱۱گفت اینم مثل شماس قدم۱۶۰هست

2810