2777
2789

مشاوره 123بود این خانوم قبلا هم شاکی داشته تازه متوجه شدم وهرکی میره پیشش سمت اقایون الان شوهرم همش میگ مشاورگفت تومقصری تو اخلاق نداری!! من ثابت کردم شوهرم پیج داشته ریز خیانتایی کرده گفتم فحش میده گفتم دهن بین ودهن لق دیگ رفیق بازی ووابسته بودن ب خانوادش ب کنار بعداخرش گفتن این اقا مرد غرور داره!!! مقصرم کرد اینم هی میزنه توسرم اینارو شوهرمم داره روزب روز بدترمیشه فقط میگم خدایا تک تک قسمای دروغی ک خوردبصورت خیلی شدید تاوانشو از شوهرم بگیر همین

نمیدونم چرا بعضی مشاورها اینجوری هستن که نظر میدن و قضاوت میکنن انگار قاضی هستن والا اصله مشاوره دادن هدایته افراد به سمته شناختنه مشکلشون و تحلیل این مشکل به همراه مراجعه کننده‌ و سکوت کردن ، گوش دادن و در آخر راهکار از دو طرف خواستنه...این قسمته طرف گیری کردنش نمیدونم از کجا درمیاد...یه مشاوره بهتر برید که تخصصی کار کنه.. نه حالا برای اینکه طرفه شما رو نگرفته اینو میگم اصلا.. فقط به این دلیل که مشاوره حرفه‌ای اصلا طرف گیری نمیکنه و بیشتر شنونده‌ست تا گوینده...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا بعضی مشاورها اینجوری هستن که نظر میدن و قضاوت میکنن انگار قاضی هستن والا اصله مشاوره داد ...

عزیزم هیچ مشاوری طرف کسی رونمیگیره راهکارمیده هیزم تواتیش نمیریزه راهکارمیده واسه بهترسدن ن سرد شدن وبیشترشدن بحثا 

2805
هی خدا توابن وضعیت زندگیم دیگ حوصله ابنطورادماروندارم

بنظرم ی مشاور مطمئن برین پرسو جو کنین اگه هم تونستین ایندفع مشاور مرد برین ولی مشاورخوب 

معمولن مشاوره های زن طرف زن و میگیرن نمی‌دونم چرا طرف همسرتون رو گرفتن واقعن برام عجیبه!!!؟

مشاور مرد هرچی میرفتم طرف مرد رو می‌گرفتندحق رو ب بابام میدادن 

من نمیتونم همچین کاری کنم زندگیم اونقدر داغون بدترمیشه اینزور

دوست من اعتیاد داشت حضوری رفت پیشش خیلی کارش خوب بود . خاستم کمک شوهرتون کنم بصورت ناشناس البته هرجور صلاح میدونین 

2810