مشاوره 123بود این خانوم قبلا هم شاکی داشته تازه متوجه شدم وهرکی میره پیشش سمت اقایون الان شوهرم همش میگ مشاورگفت تومقصری تو اخلاق نداری!! من ثابت کردم شوهرم پیج داشته ریز خیانتایی کرده گفتم فحش میده گفتم دهن بین ودهن لق دیگ رفیق بازی ووابسته بودن ب خانوادش ب کنار بعداخرش گفتن این اقا مرد غرور داره!!! مقصرم کرد اینم هی میزنه توسرم اینارو شوهرمم داره روزب روز بدترمیشه فقط میگم خدایا تک تک قسمای دروغی ک خوردبصورت خیلی شدید تاوانشو از شوهرم بگیر همین
نمیدونم چرا بعضی مشاورها اینجوری هستن که نظر میدن و قضاوت میکنن انگار قاضی هستن والا اصله مشاوره دادن هدایته افراد به سمته شناختنه مشکلشون و تحلیل این مشکل به همراه مراجعه کننده و سکوت کردن ، گوش دادن و در آخر راهکار از دو طرف خواستنه...این قسمته طرف گیری کردنش نمیدونم از کجا درمیاد...یه مشاوره بهتر برید که تخصصی کار کنه.. نه حالا برای اینکه طرفه شما رو نگرفته اینو میگم اصلا.. فقط به این دلیل که مشاوره حرفهای اصلا طرف گیری نمیکنه و بیشتر شنوندهست تا گوینده...
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.