2777
2789
😪ختم جزء ۳۰ دوبار ، جزء ۲۵ هم یه بار + هزارتا صلوات الان ۲ماه گذشته ادا نکردم الان ۶ روزه منتظر یه ...

اینکه قابل انجامه خب انجامش بدین 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذرت چیه؟

ختم جزء ۳۰ دوبار ،  جزء ۲۵ هم یه بار + هزارتا صلوات الان ۲ماه گذشته ادا نکردم 

الان ۶ روزه منتظر یه چیزی ام نمیشه هر چی دعا کردم یهو یاداین افتادم ک گفتن دیک حتی دعاتم نمیگیره

2805
من یه نذری کردم شوهرم میگه نمیخواد، نمیدونم چیکار کنم

اگر شوهرتون به سختی می افته و به اون مربوط میشه خب انجامش ندین.‌اگر نه انجام بدین. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
ختم جزء ۳۰ دوبار ، جزء ۲۵ هم یه بار + هزارتا صلوات الان ۲ماه گذشته ادا نکردم الان ۶ روزه منتظر یه چ ...

نذر کردی جز فلان بخونی اوکی 

در قبال نذرت یه حاجت خواستی از خدا خب خدا حاجتت رو داد که میخوای نذر رو ادا کنی؟

نذر کردی جز فلان بخونی اوکی در قبال نذرت یه حاجت خواستی از خدا خب خدا حاجتت رو داد که میخوای نذر رو ...

آره درجا حاجتم رو داد ولی من‌...‌. ۲ماهه ادا نکردم

ولی امروز مثلا دعا کردم نذر کردم فرداش شد

بیا پاسخ منو بخون

من فقط اون موقع که پسرم بیمارستان بود گفتم اگه حالش خوب بشه بریم خونه انگشترم رو میفروشم میدم خیرات 

ولی شوهرم همون انگشتر رو واسه خرج بیمارستان فروخت 

سه سال از این اتفاق میگذره 

2810