2777
2789

من سالها پیش حدود۱۴سال پیش وقتی مجرد بودم دوران دانشجوییم یه مدت استرس حادی رو تجربه کردم جوری که بستری شدم  و همه فامیل فهمیدن وعیادتم میومدن تا چندین سال آرام بخش خوردم بعدشم بچه دارشدم و خدا روشکر کللا الان خوبم،۱۳ساله متاهلم و دوتا بچه دارم 

بقیش تو پستا میگم که بخونین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یه پسر خاله ی پست دارم چند وقته پیش تو یه جمعی که همه ی فامیلای مادریم و برادرم بودن گفته فلانی"یه پسر خاله ی دیگمون"گفته اون زمان من به خاطر اون و از عشق اون افسرده شدم و افتادم رو تخت بیمارستان!

در چ حد بود استرستون؟منم خیلی استرسی ام جوری ک عصبی هم شدم یکم.چ دارویی دادن بهتون خاب اور اینا هس

در حدی بود بی حالی بی حسی دست ما و گزگز ...بهم آسنترا داد دکتر نه اصلا خواب اور نیست

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
یه پسر خاله ی پست دارم چند وقته پیش تو یه جمعی که همه ی فامیلای مادریم و برادرم بودن گفته فلانی"یه پ ...

چقدر آدما بیشعور شدن...توهم زده پسرخالت بیخیال میخواد دوباره تو رو به همون روز بندازه با این حرفاش توجه نکن بهش میخواد خراب کنه زندگیتو...کارما میزنه نگران نباش

خداروشکر که الان خوبی اسی، چقدر قوی هستی که ادامه دادی🤍

2810