خواهرم با یکی آشنا شده بود مردک روانی بود نصفه شب میومد دم در خونه نگهبانی می داد
یا تلفن کنترل میکرد
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهریه برام اصلا مهم نیست حتی تو دادگاه پیشنهاد دادم که مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد فقط ی جلسه اومد دادگاه دیگه اصلا حاضر نشد نمیدونم قصدش چیه و میخواد چکارکنه ولی میدونم مامانش یادش میده حتی اینو هم که اومدن بچه رو بردن و نگه داشتن کار مامانشه وگرنه خودش از پس بچه و نگه داری ازش برنمیاد
شوهر من قبلنا خیلی شکاک بود به محرم و نامحرم شک داشت الان یکی دو ساله دیگه رسما خونه نشین شدم و فقط با خودش باید بیرون برم حتی تا سر کوچه و یه اره آرومتر شده خیلی سخته خیلی سخت
اره واسه قرص هم احتمالا مامامش بهش گفته نخور .چ قانون بدیه 😑
قانون ایران طرفدارصددرصد مرد هست متاسفانه همین طرفداری بیجاشون هست که بعضی از مردا رو اینقدر پررو کرده هرکاری دلشون میخواد انجام میدن از هیچی هم نمیترسن