2777
2789

اشتباه آدم بخواد با همچنین مردی زندگی کنه 

خواهرم با یکی آشنا شده بود مردک روانی بود نصفه شب میومد دم در خونه نگهبانی می داد 

یا تلفن کنترل میکرد 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره .احتمالا خونوادش بهش کفتن چرا قرص میخوری پشیمونش کردن.ایشالله حل شه زود.شاید اینحور میکنه مهریه ...

مهریه برام اصلا مهم نیست حتی تو دادگاه پیشنهاد دادم که مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد فقط ی جلسه اومد دادگاه دیگه اصلا حاضر نشد نمیدونم قصدش چیه و میخواد چکارکنه ولی میدونم مامانش یادش میده حتی اینو هم که اومدن بچه رو بردن و نگه داشتن کار مامانشه وگرنه خودش از پس بچه و نگه داری ازش برنمیاد 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

2805

شوهر من قبلنا خیلی شکا‌ک بود به محرم و نامحرم شک داشت الان یکی دو ساله دیگه رسما خونه نشین شدم و فقط با خودش باید بیرون برم حتی تا سر کوچه و یه اره آرومتر شده خیلی سخته خیلی سخت

مهریه برام اصلا مهم نیست حتی تو دادگاه پیشنهاد دادم که مهریه رو میبخشم طلاق بده قبول نکرد فقط ی جلسه ...

اره واسه قرص هم احتمالا مامامش بهش گفته نخور .چ قانون بدیه 😑

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

اره واسه قرص هم احتمالا مامامش بهش گفته نخور .چ قانون بدیه 😑

قانون ایران طرفدارصددرصد مرد هست متاسفانه همین طرفداری بیجاشون هست که بعضی از مردا رو اینقدر پررو کرده هرکاری دلشون میخواد انجام میدن از هیچی هم نمیترسن

قانون ایران طرفدارصددرصد مرد هست متاسفانه همین طرفداری بیجاشون هست که بعضی از مردا رو اینقدر پررو کر ...

اره .درسته اگه از دکتر نامه ببری که پارانوید داره کمک میکنه یا کتک زدن اگه ثایت بشه خیلی موثره

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

اره .درسته اگه از دکتر نامه ببری که پارانوید داره کمک میکنه یا کتک زدن اگه ثایت بشه خیلی موثره

نامه پزشک قانونی دارم دوتا 

اگه درخواست بده دادگاه میتونن پرونده پزشکیشو هم بگیرم

نامه پزشک قانونی دارم دوتا اگه درخواست بده دادگاه میتونن پرونده پزشکیشو هم بگیرم

اره اینارو باید دادخواست بدی .خودش بلاخره راضی میشه بچه برده که بی طاقتت کنه شاید پشیمون بشی ولی اخرش کوتاه نیاد 

اره اینارو باید دادخواست بدی .خودش بلاخره راضی میشه بچه برده که بی طاقتت کنه شاید پشیمون بشی ولی اخر ...

اره وقتی ناامید بشه کوتاه میاد بالاخره خداخودش میدونه من تلاش خودمو کردم خب خودش نخواست یا نتونست

اره وقتی ناامید بشه کوتاه میاد بالاخره خداخودش میدونه من تلاش خودمو کردم خب خودش نخواست یا نتونست

اره .اگه خیلی اذیت کرد میتونی با مهریه فشار بیاری بهش

اره .اگه خیلی اذیت کرد میتونی با مهریه فشار بیاری بهش

فعلا گذاشتم اجرا فقط بخاطر اینکه بهش فشار بیاد البته گم و گور کرده خودشو حاضر نمیشه تو دادگاه اصلا چند روز دیگه حکم جلبشو میگیرم 

فعلا گذاشتم اجرا فقط بخاطر اینکه بهش فشار بیاد البته گم و گور کرده خودشو حاضر نمیشه تو دادگاه اصلا چ ...

خوبه بهترین کار همینه که محبورش کنه راضی شه

2810