2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15696 بازدید | 422 پست

۱۷۱ خیلی بلنده ؟😑 

من ۱۵ سالگیم قدم این بود.

البته بعدش دیگه رشدم کند شد 😐

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
تو خانوما قد بلند به حساب میاد ...حالا من خودم قدم ۱۸۱ هست😅😅😅

بله شما واقعا بلند هستید، اما ۱۷۱ واقعا آنچنان بلند نیست، کوتاه که قطعا نیست اما آنچنان بلند قامت هم حساب نمیشه به نظرم 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون برا اقایون 182 خوبه؟؟

اره خوبه از من ۱سانت بلند تری😂😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بله شما واقعا بلند هستید، اما ۱۷۱ واقعا آنچنان بلند نیست، کوتاه که قطعا نیست اما آنچنان بلند قامت هم ...

اره انچان بلند هم نیست...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

2805
۱۷۱ خیلی بلنده ؟😑 من ۱۵ سالگیم قدم این بود.البته بعدش دیگه رشدم کند شد 😐

دهنت😅😂

در عجبم وقتی قد کوتاها توهین میکنن ب قد بلند ها خیلی راحت بهشون میگن غیر عادی دراز نردبونصدای هیجکدو ...

منکه به شخصی میاستم تو روی کسی که بخواد توهین کنه 

اتفاقا تو یه تاپیکی پشت یه دختر قد بلند دراومدم که ۱۷۸ قدش بود و ناراحت بود

اگه دقت کنی خیلی به امثال من که ۱۶۰ هستش از بالا نگاه میکنن خب نمیشه در جواب بهشون سکوت کنیم دیگه 

میرم بازار خانمای قد بلند و میبینم مغروور راه میرن واقعا ادم خسرن میخوره خدا براشون نگهداره زیباییشون رو😇

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اتفاقا میفهمم چی میگی ..خاله های منم والا شخصبت بالای دارن بیای شهرمون بپرسی اسمشون رو همه تعریف میک ...

عزیز شما منظور ایشونو بد برداشت کردید ایشون نگفتن طایفه خودشون 

گفتن یک طایفه (منظورشون افراد دیگه هست یا اون هایی که پرونده دارن دست خالشون)

بله شما واقعا بلند هستید، اما ۱۷۱ واقعا آنچنان بلند نیست، کوتاه که قطعا نیست اما آنچنان بلند قامت هم ...

نسبت به دخترا بلنده ، نسبت به پسرا نه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

دوستان دعوا نکنید، من از این تاپیک و کامنتا فهمیدم آدم قد شعورش بلند باشه مهم تره🤪🤪وگرنه قد خودت که با پاشنه بلندم حل میشه .

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

شما حق نداری برای همه تعیین کنی که چه قدی ایده ال اینجا پر دختر نوجوان. برای من ک مادر34 ساله م مهم ...

عصبانیت رو کاملا میشه از نحوه ی تایپ کردنتون تا اینجا حس کرد...

با وجود بی احترامی که ب من کردین مثل اینکه من کیم ک بخوام نسپندم؟

از اونجایی که خیلی نسبت ب استعداد های من کنجکاوین( من علاوه بر قد هنر این رو دارم تا جواب شمارو محترمانه بدم و خشمم رو کنترل کنم که فکر کنم شما ازش بی بهره هستین)😉

حرفاتون کاملاً ضد و نقیضه

اگه قد چیز مهمی نیست اون دختر ۱۷ ساله چرا باید ناراحت بشه ؟

خب اونم رو استعداد های دیگه ش تمرکز کنه 

قد توی صنعت مدلینگ و ظاهر حرف اول رو میزنه

من ب شخصه پسری که قدش ۱۷۰ باشه یا رو ب پایین رو نمی‌پسندم!

چرا ؟ چون قدش ب من نمیخوره

معیار من اینجا منطقی هستش عزیزم 

من دوست دارم همسرم ازم حداقل ده سانت بلند تر باشه

پس من پیش خودم تعیین کننده ی معیار های خودم هستم عزیزدلم 

روز خوبی داشته باشین🌺

قد تو ارزوی منهه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
2810