2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 15129 بازدید | 422 پست
خوشحال میشم بشنوم

از نظر علمی قد کوتاها بیشتر عمر میکنن 

در یکی مطالعه فهمیده شد قد کوتاها بیشتر شاد هستن

وقتی میخوای از یه جایی که ارتفاعش کمه عبور کنی باید همش خودتو خم کنی ولی اونا نیاز ندارن مخصوصا اگه به کوه و درخت اینا پیاده روی خیلی میری میفهمی چی میگم

خیلیا هم هستن قدشون کوتاه هس اعتماد بنفس دارن اعتماد بنفس یه چیز درونیه 

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
بنظر منم ایده آل ترین قد برای دختر ۱۶۰ تا ۱۶۸ عه

مرسی😁😂💖۱۶۸م

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی که درک میکنی چ قدر تو خوبی راستش اردواج کردم ولی این کینه هنوز تو دلمه 🥺

اخی عزیزم... انشالله خوشبخت باشی عزیزم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2805
قدت چنده؟ درسته که قد بلند جذابه ولی قد کوتاه هم بامزه و قشنگی خودشو داره دختر کوچولو ی بغلی هم قشنگ ...

۱۶۰ هستم 

مرسی از حرفات 🌸

میدونی بابای من یه بار اومدم مدرسمون یه دختر داشتیم ۱۸۰ بود و چاااق بابام انقدر خوشش اومده بود ازش میگفت به به چ قدر هیکلش خوبه و با بغض منو نگاه میکرد 😄😄اون موقع زخم خوذدم ولی  الان خندم میگیره 😄

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اخی عزیزم... انشالله خوشبخت باشی عزیزم

سلامت باشی مرسی عزیزم همچنین🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

از نظر علمی قد کوتاها بیشتر عمر میکنن در یکی مطالعه فهمیده شد قد کوتاها بیشتر شاد هستنوقتی میخوای از ...

قد کوتاه ها تو بغلی هستن خیلی🥺💗

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

تیپ و استایل های خیلی قشنگی میتونی داشته باشی با هیکل اسکینی و قد بلند که دیگه از نظر ها پنهان نمونی

تیپ و استایل هام خوبه متوسط ب بالاامات اجتماع چندان توجه ای بهم نمیشه اینکه عینکی هستم کمی چهره منوجدی ترنشون میده حس میکنم شاید برای همین دلیله

برین کنار قدبلندا 🤪که قد بلند اصلی اومد ۱۸۱ قدمه بگو ماشاالله 😎😎😎😎😎😅😅😅😅😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

2810