2777
2789
عنوان

هرکی بگه پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 102 پست
متن تاپیکمراست میگن پول همه چیزه و همه چیز رو خراب میکنه باعث خیانت میشه باعث دزدی میشه باعث فحشا می ...

خب یه انرژی مثبت هم بفرست 

پول باعث محبت به دیگران میشه 

باعث شاد کردن دل فقیر میشه 

باعث طراوت جوانی میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته شاید آدم پولدار افسرده داشته باشیم ولی اونا حداقلش اینه که دیگه نگران بب پولی نیستن الان من د ...

الهی بمیرم خواهر همون پراید شده چهارصد میلیون 💔🙂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

میگرن لاعلاجه؟نه ولی درمانی نداره و منو از زندگی انداخته پول خیلی خوبه ولی سلامتی خیلی مهمتره

حالا شما فکر کن با این میگرن هزار تا هم بدهی و اجاره خونه و بدهکار داشتی اون موقع دیگه فقط میگرن نداشتی هزار تا مریضی های اعصاب مختلف داشتی 

_
2805
کی گفته سلامتی میاره؟؟چرا من نمیتونم با پول سلامتیم بدست بیارم؟؟بیا تو درمان ام اس بده به من من هرچی ...

یه ماه بری بمونی دهکده هال اشتات اتریش حالت خوب میشه 

برای من پول خوشبختی نیاورد و در زندگی من، خوشبختی امری درونی بود.

همیشه خوشبخت باشی عزیزم ولی مشکلای هر فردی یکی نیست و پول میتونه خیلی از مشکلارو حل کنه حتی اختلاف هارو ، خیلی از قتل و دزدی ها سر همین پول اتفاق میوفته تا طرف بتونه مشکلشو حل کنه، یکی جنازه عزیزش رو دست مونده پول نداره خاکش کنه ، پول حتا خوشبختیم نیاره بدبختیارو جبران میکنه 

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

والا ما بی پولیم داداشم معتاد مامانم سرطان داره بابامم زندانی با این تفاوت که بی پولیم یکی دیگه داره ...

ایشالله ک خدا شفا بده ب مادرتون و برادرتون رو هم نجات

با وجود پول هم خوشبختی رو حس نمیکردی کسی ک تو نداری سمت اعتیاد میره دارا باشه چیکار میکنه؟؟؟

عرض کردم اول ذهن سالم شما ماهیت دنیارو بدونی اینکه فانیه هیجکس از فردای خودش خبر نداره قدر خودتو میرونی سمت اعتیاد نمیری قدر خانوادرو میدونی قدر همسرتو میددنی کم محبتی و خیانت نمیکنی ودرحد تلاشت درامد داری و خودتو سرزنش و قیاس نمیکنی این ینی خوشبختی ذهن سالم ینی خوشبختی

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

پول شاید خوشبختی نیاره 

اما بی پولی همش بدبختی میاره 

پول نداری ماشین نداری یه تفریح نمیتونی بری ،مهمونی دعوت نمیشی ،اگرم بری همش بحث بدهکاریت به این واون رومیگن 

وسرکوفت میزنن

پول نداشته باشی پشت ویترین مغازه فقط حسرت میخوری میخواد شیرینی فروشی باشه یا طلا فروشی 

پول نداشته باشی از ترس  هزینه دکتر وآزمایش ودارو ترجیح میدی نری  ودرد رو تحمل کنی

حیف که کسی درکت نمیکنه 

من خودم دکتر میشناسم علاوه بر طبابت مرکز آزمایشگاهیم داره ، پولش از پارو بالا میره ، خونه انچنانی داره، اما چه فایده؟

یه بچه سندروم داون داره، ادم دکتره رو میبینه بخدا افسردگی میگیره ازش

2810