2777
2789
عنوان

هرکی بگه پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 102 پست
آره ۹۹ درصد مشکلات حتی عاطفی ها ریشه هاشون در مشکلات مالیه اگه بحث سلامتی و مریضی هم باشه که با پول ...

میگرن لاعلاجه؟

نه ولی درمانی نداره و منو از زندگی انداخته پول خیلی خوبه ولی سلامتی خیلی مهمتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ۹۹ درصد مشکلات حتی عاطفی ها ریشه هاشون در مشکلات مالیه اگه بحث سلامتی و مریضی هم باشه که با پول ...

بله خیلی از مشکلات شاید با پول حل بشن پول چیز مهمیه هیچ کس هم نمیتونه انکارش کنه ولی مشکلات دیگه ای غیر از پول هم هست 

یکی از اشناهامن پولداره ب پول پول نمیگه تا هفت نسلش بخورن بازم هس ولی کدوم نسل؟؟؟پسرش معتاده زنش مجب ...

والا ما بی پولیم داداشم معتاد مامانم سرطان داره بابامم زندانی با این تفاوت که بی پولیم یکی دیگه داره خرج دارو و بیمارستان مامانمو میده فرقی نداره باز وقتی پول هست دستت جلو بقیه دراز نیست 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

2805

پول خوشبختی نمیاره برعکس دردسر میاره😂نظر شخصی خودمه

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
والا ما بی پولیم داداشم معتاد مامانم سرطان داره بابامم زندانی با این تفاوت که بی پولیم یکی دیگه داره ...

دقیقاً خانواده بردار شوهرم خیلی از هم پاشیده شده و پولم ندارن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
چی خوشبختی میاره؟

ذهن سالم پول حلال اولاد صالح همسر خوب 

ذهن فقیر همیشه درحال قیاس زندگی خودش با دیگرانه ماشینش چیه خونشون چیه ما کی میخریم این باعث میشه خوشبختی رو لمس نکنی

واقعا گل گفته هرکی ک گفته کفن جیب نداره نصف دنیا برا من وقتی یروزی نفسم تموم بشه دسترسی ندارم بهش

پول مهمه ولی تا خدی ک محتاج نشی بعضیا پولدارن ولی باز شبو روز دنبالشن و از زندگی هیچی نمیفهمن

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

یک آدم پولدار چرا باید افسرده باشه دقیقا؟

چون این دید شماست. رضایت از شرایط زندگی یه امر نسبیه. وقتی شما پراید یا پیکان زیر پاته  حسرت یه ماشینی مثل پژو رو داری اما وقتی سوار پژو بشی حسرت ماشینی مثل پرادو یا تویوتا رو میخوری

پول خوشبختی و سلامتی نمیاره

اما داشتنش به اندازه کافی لازمه زندگیه و اعتماد بنفس ادمو میبره بالا 

اینم فراموش نکنید که پول بیش از اندازه هم فساد و ... میاره

اگر میخوای شخصیت واقعی ادمارو ببینی پول زیاد بهشون بده ببین چجوری خدارم بنده نیستن

2810