2777
2789
عنوان

هرکی بگه پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 102 پست
خب . اگ ی مریضی لاعجلاج داشته باشی چی

وقتی پول داشته باشی حداقل خیالت راحتی میگی کل دارو ندارم  میدم تا خوب بشم ولی وقتی پول نداشته باشی و بیماری لاعلاج داشته باشی این بده ، چون هیج کاری از دستت بر نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاً خانواده بردار شوهرم خیلی از هم پاشیده شده و پولم ندارن

والا پول داشته باشی یکم میشه جمع کنی خودتو 

بی پولی ام بد دردیه 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

وقتی پول داشته باشی حداقل خیالت راحتی میگی کل دارو ندارم میدم تا خوب بشم ولی وقتی پول نداشته باشی و ...

ما الان همینیم دیگه مامانم سرطان داره بعد دکترای شهرمون خیلی خوب نیستن خیلی اگه پول داشتیم که اینجا نمیفرستادیم دکتر میرفتیم یجا خوب با داروهای خوب 

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

2805
یه ماه بری بمونی دهکده هال اشتات اتریش حالت خوب میشه

همون دهکده هال اشتات اتریش که شما میگی حال ادمو خوب میکنه زمانی که کرونا اومد چندنفرشون جونشونو از دست دادن 

چرا با پول ،الان کسانی که براثر بیماری فوت شدن نمیشه زندشون کرد؟؟؟؟

چرا جوونی که مرگ مغزی شده بخاطر واکسنا و... با پول نمیشه از کما درش اورد

چرا عزیزی که خانواده پوووووولدارش برای دوا و‌درمانش تمام کشورا بردنش که مرگ مغزی نشه و خوب بشه الان بااینهمه ثروت زیر خروارها خاکه؟؟؟؟

شما اصلا به اینا فکرمیکنی یا فقط چشمت پول میبینه؟

ایشالله ک خدا شفا بده ب مادرتون و برادرتون رو هم نجاتبا وجود پول هم خوشبختی رو حس نمیکردی کسی ک تو ن ...

اینکه قطعا ولی خب میدونی من به برادرم کار ندارم اون چوب کار خودشو در نهایت میخوره 

ولی من فکر میکنم وقتی پول داری شرایط بهتری برای زندگی داری من الان خیلی وقته بخاطر شرایط مالی لباس نخریدیم هرچیم دارم جالب نیست و کهنه شده یا مثلا تولدم چند ساله نه کیک گرفتن نه هدیه خب ادم بالاخره دوست داره یچیزی رو تجربه کنه هم سنای من ایفون کادو میگیرن من با همه اینا کنار اومدم اما خب با اینکه زندگی گذرا هست و از فردا خبر ندارم فکر میکنم پول میتونه اون لحظه ای که هستی رو برات بهتر کنه 

ما الان همینیم دیگه مامانم سرطان داره بعد دکترای شهرمون خیلی خوب نیستن خیلی اگه پول داشتیم که اینجا ...

بله همینه متاسفانه 

امیدوارم هرچه زودتر حال مادرت خوب بشه

ما الان همینیم دیگه مامانم سرطان داره بعد دکترای شهرمون خیلی خوب نیستن خیلی اگه پول داشتیم که اینجا ...

انشالا که مادرتون سلامتیشونو هرچه زودتر بدست بیارن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

ما یه عزیزمون رو کلیییی براش تلاش کردیم و دکتر شیروانی ، دکتر معین و... بیمارستان خصوصی و خلاصه هرکاری تونستیم برای زنده موندنش کردیم اما خواست خدا چیز دیگه ای بود و‌ متاسفانه خیلی سریع عزیزمون از دست دادیم

شاید اگر زیر تیغ جراحی و عمل نمیرفت اگر هی دست دستش نمیکردن سرطانش یدفعه انقدر رشد نمیکرد و تمام بدنشو درگیر کنه 

همون دهکده هال اشتات اتریش که شما میگی حال ادمو خوب میکنه زمانی که کرونا اومد چندنفرشون جونشونو از د ...

چند تا پست بالاتر جواب یکی از کاربرا رو دادم ، وقتی یکی نریضی لاعلاج داشته باشه ، حداقل اینو میدونه که با پولی که داره یه کاری میتونه انجام بده حالا چه اون کار نتیجه بده چه نده 

ولی وقتی یه آدم فقیر بی پول باشه  و نریصی لاعلاج داشته باشه این ۱۰۰  برابر بیشتر  از اون فرد پولدار اذیت میشه ، میدونی چرا ؟؟ 

چون میدونه یه کمبودی داره ،و حداقل با اون پول میتونست یه کاری چه با نتیجه چه بدون نتیجه انجام میده

بله همینه متاسفانه امیدوارم هرچه زودتر حال مادرت خوب بشه

مرسی عزیزم 

انشالا که مادرتون سلامتیشونو هرچه زودتر بدست بیارن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفتهما یه عزیزمون رو ...

مامان منم الان داره همین میشه دیر هم متوجه شدیم دیگه والا دستم به جایی بند نیست فقط امیدم به خداست مگه اون کاری کنه اخه من والا کسیم ندارم به مامانم احتیاج دارم سنمم کمه والا