2777
2789
عنوان

هرکی بگه پول خوشبختی نمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 102 پست

به قول امینم پول خوشبختی نمیاره، خوشبختی دیوانه وار میارههه😭😂🔥

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چه ربطی داره مگه همه مشکلات مالی ان؟😐

آره ۹۹ درصد مشکلات حتی عاطفی ها ریشه هاشون در مشکلات مالیه اگه بحث سلامتی و مریضی هم باشه که با پول حل میشه چون الان یک ویزیت ساده ی دکتر ۴۰۰ تومنه جز اینکه دیگه مریضی های لاعلاج باشه

_

هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره لطفا پولاشو بده من . من میخوام بدبخت باشم اونا خوشبخت با تشکر 😂

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

پولدارا بیشتر افسرده میشن، پولدارا ظاهرشون اینجوریه

منم که بی پولم افسردم والا فرق نداره

عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد                       من به یاد عطر بارون زده ی گلای پونه.  میکشیدم پای خسته مو تو جاده به هوای بوی خونه.         جاده های بی کسی رو گم میکردم آروم آروم.    تن غربت رو میشستم زیر قطره های بارون

پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میارع

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
یکی از اشناهامن پولداره ب پول پول نمیگه تا هفت نسلش بخورن بازم هس ولی کدوم نسل؟؟؟پسرش معتاده زنش مجب ...

😂😂😂😂😂😂بردار شوهرم پول نداره همه ی این بدبختی ها رو هم دارن چه ربطی به پول داره

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره امیدوارم هیچ وقت پولدار نشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
2810