من از صبح تا حالا دارم به درس فکر میکنم فقط میکنم نه اینکه بخونم کلاس دهمم انسانی اتاقم به شدت بهم ریخته هست باید حموم برم موهام رو شونه کنم ولی یه لحظه استرس درس از تنم نمیره بیرون توروخدا بیاید بگید چطور به درس فکر نکنم برم کارامو انجام بدم در طول هفته از استرس نمیتونم بخوابم اگه آخر هفته هم اینجوری باشم میمیرم به خدا هزار جور مریضی میگیرم دکتر نمیتونم برم شرایط ندارم سرم درد میکنه معده ام درد میکنه قلبم بعضی وقتا تیر میکشه از شدت استرس نمرات ماهیانه ام همه داغون شده تورو خدا نجاتم بدون از وضع راهنماییم کنید خواهرانه راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین دیگه با استرس رو عذاب وجدانه که خرابش میکنی وگرنه کافی هستی
از الان عذاب وجدان هم اضافه شد شنبه کارنامه میدن جرات نمیکنم به مامانم بگم بیاد بگیره روم نمیشه تو صورت پدر مادرم نگاه کنم این همه زحمت کشیدن که من اینجوری جوابشون رو بدم خدا لعنتم کنه
ببین قبول کن یا باید مشاور بگیری یا هم بای استرست رو کنترل کنی راهی جز این نداری گلماسترست بیشتر بشه ...
مشاور نمیتونم برم نمیدونم این استرس لعنتی رو چیکار کنم صدبار افکارمو رو کاغذ نوشتم صد بار مدیتیشن کردم صد بار سعی کردم برقصم شاد باشم تا درس یادم بره ولی نشده هردفعه عذاب وجدان بیشتری گرفتم بیشتر حالم بد شده