2777
2789
عنوان

یه آدم باشعور و بادرک بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
ببین عزیزم استرس خودش مانع یادگیریهاولین کار هر روز صبح دوش بگیر ینی اگر فشار بیاری به خودت زحماتت ب ...

همین دیگه به خاطر استرس هیچی یاد نگرفتم تو نمرات ماهیانه ام فاتحه خونده شد همشون افتضاح دارم از غصه میمیرم این همه خودم رو عذاب دادم تهش اینجوری شد 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

مشاور نمیتونم برم

ببین قبول کن یا باید مشاور بگیری 

یا هم بای استرست رو کنترل کنی راهی جز این نداری گلم

استرست بیشتر بشه حتی همه چی رو خراب میکنی

پس استرست رو کم کن بنویس رو کاغذ تموم فکراتو رو بیار رو کاغذ ارامشتو حفظ کن موندم چرا اخه اینقد استرس باید داشته باشی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین دیگه با استرس رو عذاب وجدانه که خرابش میکنی وگرنه کافی هستی

از الان عذاب وجدان هم اضافه شد شنبه کارنامه میدن جرات نمیکنم به مامانم بگم بیاد بگیره روم نمیشه تو صورت پدر مادرم نگاه کنم این همه زحمت کشیدن که من اینجوری جوابشون رو بدم خدا لعنتم کنه 

ببین قبول کن یا باید مشاور بگیری یا هم بای استرست رو کنترل کنی راهی جز این نداری گلماسترست بیشتر بشه ...

به خدا کل این هفته از شب تا صبح بیدار بودم زیر پتو گریه میکردم از غصه و استرس درس 

راستی خیلی ازت ممنونم بابت ریاضی ها اون روز جواب دادی واقعا لطف کردی خیلی کمکم کردی 🌷

ببین قبول کن یا باید مشاور بگیری یا هم بای استرست رو کنترل کنی راهی جز این نداری گلماسترست بیشتر بشه ...

مشاور نمیتونم برم نمیدونم این استرس لعنتی رو چیکار کنم صدبار افکارمو رو کاغذ نوشتم صد بار مدیتیشن کردم صد بار سعی کردم برقصم شاد باشم تا درس یادم بره ولی نشده هردفعه عذاب وجدان بیشتری گرفتم بیشتر حالم بد شده 

مشاور نمیتونم برم نمیدونم این استرس لعنتی رو چیکار کنم صدبار افکارمو رو کاغذ نوشتم صد بار مدیتیشن کر ...

به مامان و بابات بگو حتما 

اگه استرس کنکور دارب که فعلا خیلی مونده و خیلی از مطالب بارت نشده که بخوای استرس بکشی 

اکه به خاطر درسه میخونی تلاشتو میکنی مسپاری به خوا

ببین درسته ماان و بابات زحمت کشیدن ولی تو هم تمام تلاشتو گردی🤗😍🤩

نه کجا تلاش کردم فقط گریه کردم استرس تحمل کردم شبا نخوابیدم همین درس اصلا نخوندم یعنی خوندم اما چون استرس شدیدی داشتم هیچی یاد نگرفتم 

نه کجا تلاش کردم فقط گریه کردم استرس تحمل کردم شبا نخوابیدم همین درس اصلا نخوندم یعنی خوندم اما چون ...

از این به بعا گریه  نکن به گریه کردن چیزی درست نمبشه عزیز اگه قرار باشه تیکه های خودتو جمع نکنی یهو به خودت میای میبینی پشت کنکوری پس نکن این کارو

نه کجا تلاش کردم فقط گریه کردم استرس تحمل کردم شبا نخوابیدم همین درس اصلا نخوندم یعنی خوندم اما چون ...

عزیزم برو چت شخصی برات پیام گذاشتم حتما ببین

یکم طولانیه ولی شاید کاربدی باشه