من از صبح تا حالا دارم به درس فکر میکنم فقط میکنم نه اینکه بخونم کلاس دهمم انسانی اتاقم به شدت بهم ریخته هست باید حموم برم موهام رو شونه کنم ولی یه لحظه استرس درس از تنم نمیره بیرون توروخدا بیاید بگید چطور به درس فکر نکنم برم کارامو انجام بدم در طول هفته از استرس نمیتونم بخوابم اگه آخر هفته هم اینجوری باشم میمیرم به خدا هزار جور مریضی میگیرم دکتر نمیتونم برم شرایط ندارم سرم درد میکنه معده ام درد میکنه قلبم بعضی وقتا تیر میکشه از شدت استرس نمرات ماهیانه ام همه داغون شده تورو خدا نجاتم بدون از وضع راهنماییم کنید خواهرانه راهنماییم کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم سال اول دبیرستان اینجوری بودم انگار یه شک بزرگ بهت وارد میشه درسا هم سنگینه ، الان اتاقتو مرتب کن بعد دوش بگیر به خودت برس کتاباتو بیار درساتو بخون رو هم نمونه کاریش نمیشه کرد یکم باید بگذره تا عادت کنی
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
کم آوردم از الان نابود شدم شبا اصلا نمیتونم بخوابم معدم درد میکنه قلبم درد میکنه آخرشم همه نمره های ...
ببین عزیزم
استرس خودش مانع یادگیریه
اولین کار هر روز صبح دوش بگیر
ینی اگر فشار بیاری به خودت زحماتت بی نتیجه اس
شایدم قند خونت میفته
شیرینی جات بخور
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤