2777
2789
عنوان

لاغرا مانکنا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 26 پست
صبحونه نون جو و پنیر خوردمناهار مرغ و سیب زمینی آب پزمیانوعده هم آب پرتقال چون مریضم🚶‍♂️

عالیه ادامه بده

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

منم استایلم خوبه ها ولی دوس دارم ۵ ۶ کیلو کم کنم از طرفیم چون عضله سازی میکنم وزنم استپ کرده

چند کیلویی؟

واسه عضله سازی فقط میری باشگاه؟

شنیدم باید زیاد تخم مرغ بخوری 

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدی گاو چقد میخوره ؟ من هر وعده همونقدر میخورم 🤣🤣

ولی خب هیچ غذایی رو دوس ندارم 

ینی اینجوری بگم ک میخورم ک سیر بشم فقط و بر عقیده مامانم ، این لاغری زیاد دلیلش همینه 🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
2805
صبحانه نان جو پنیر گردوناهار سالاد تن ماهیشامم یکم شیر میخورم..بیشتر پروتئین مصرف کن گلم

ببین خیلی دوسدارم پروتئین مصرف کنم ولی چون خودم غذا نمیپزم‌ بیشتر اوقات برنج داریم یا فست فود ک حذف جفتش برام سخته🫠💔

بخدا من اندازه اسب میخورم ولی چون قدم بلنده هرچی میخورم قدم برمیداره

بدنم چربی نداره اصلااااااا بدنم عضله داره و استخوانی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
پروتئین اصلا نمیخورم و این بهم آسیب زد

منم چون خودم غذا نمیپزم‌ اصلا نمیخورم 

عزیزدلم اینجوری نگو نوش جونت 😍😂

نه اخه جدی از بابامم گاهی بیشتر میخورم بعد اونوقت وزنم ۴۴ کیلو 🤣🤣🤣

رفته بودم دکتر آزمایشو .. ببینم چمه گفت خیلی طبیعیه 🤣🤣

مرسیییی 

[army]   (:...I could see the sunshine
ارهبرنج شیش قاشق میخورم کلا نون هم دو کف دست البته اوایل رژیمم کلا نون نمیخوردمخوراکی از همه میخوردم ...

من خودم لاغر بودم میدونی اصلا غدا دوست نبودم لعنتی الان وزنم خوبه شاید دو سه کیلو اضافه چن وقت رژیم گرفتم الان عاشق غذام متأسفانه و خیلی هم میخورم من اون موقع به شدت کم غذا بودم حتی غذایی که دوست داشتم زیاد نمیتونستم بخورم الان اینقدر میخورم تا خسته شم😅

در کل هرچقدر پروتئین غذات بالاتر باشه زودتر لاغر میشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه