2777
2789
عنوان

میخام برم کار کنم ولی خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم رفتم منتها از طرف شرکت برو حتمااولم برو ببین چجور خانواده ای دارهترحم نمیکنن ولی جای که رفتم ...

ارعه واقعا اعصاب قوی میخواد

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2805
خیلی از دانشجو ها رو سراغ دارم هم دانشگاه میرن هم با یه سالمند زندگی میکنن که خرجشون درآد . پوشکی که ...

وقتی پوشکی نیست دقیقا چیکار میکنن

تمیز کردن خونه و ظرف و اینا؟ فک میکردم هموشن پوشکی هستن و حمام باید بری

وقتی پوشکی نیست دقیقا چیکار میکننتمیز کردن خونه و ظرف و اینا؟ فک میکردم هموشن پوشکی هستن و حمام باید ...

نه همشون پوشکی نیستن حتی تو دیوار هم قید میکنن . داروهاشونو بدی، غذا درست کنی، خریداشونو کنی، دکتر ببری، خونه رو تمیز کنی

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
من خودم رفتم منتها از طرف شرکت برو حتمااولم برو ببین چجور خانواده ای دارهترحم نمیکنن ولی جای که رفتم ...

میشه بگی چرا اعصاب قوی میخاد؟ مگه چجوریه؟ من مجبوری میخام برم وگرنه اصن ب دلم نیست برم با مسن زندگی کنم💔

اره خانم

مشکلی نیست عشقم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
مثلا چ استزسی دارع از چ لحاظ؟ میشه بگی چشامو باز کنم و نتخاب ‌کنم

عزیزم قراره مثلا قرص اون سالمند هم بدی و یا مراقب به سلامتیش باشی ؟ اگر اینجور چیزا هم هست مخصوصا اینکه میگی ۲۴ ساعته هست خیلی باید مراقب باشی هر اتفاقی واسه اون بیوفته پا تو گیره خدایه نکرده قرصی دیر بشه کم بشه زیاد بشه اشتباه بشه توجه به حالش نکنی غذایی شور بدی ترش بدی  خیلی سخته

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

عزیزم همه اینا به طرز رفتار خودت برمیگرده هرچیزی به اندازه حتی احترام گذاشتن 

همین که میگی موقته خوبه دیگه حتما هدف گذاری های بهتری هم داری برای آیندت

چون ۲۴ ساعته هست بیست میلیون خوبه درباره یک روز تعطیلی در هفته و مرخصی ها و.... صحبت کن 

از عقایدت و اهدافت و خانوادت تحت هیچ شرایطی حتی اگه طرف پیشت دردو دل کرد هم چیزی نگو 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
💔😔نمیدونم حس خجالت دارم واسم دعا کن

عزیزم تو همون بانمکی هستی که با مرد همسایه سوتی دادی 😂 از اسم کاربریت شناختمت 

ان شاالله بهترینا واست پیش بیاد گلم هممون یه وقتایی کارایی کردیم که دوست نداشتیم 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
عزیزم تو همون بانمکی هستی که با مرد همسایه سوتی دادی 😂 از اسم کاربریت شناختمت ان شاالله بهترینا واس ...

قربونت بشم 🤣🤣🤣❤❤ب اگهی دیوار میشه اعتماد کرد؟برای پرستاری درمنزل مثلا خب همه اگهی ها ک فیک نیستن هستن؟ من ب طرف زنگ زدم گفت ما خانمی ک درحین طلاقع و کارا دادگاهی دارع و خانمی ک بچ کوچیک دارع قبول نمیکنیم گف قرارداد یکسالع یا شش ماههه بهم گفت دو سه تفر اومدن خودم ردشون کردم یکیش از ی استان دیگ بود من زیاد نتونستم یش اعتماد کنم یکی دیگش طلاقی بود کارا دادگاهی داش فقط دردسر برا مادرم همش میرف دادگاه و...حالا نمیدونم میتونم بش اعتماد کنم یا ن گفتم یکم شک دارم گف ماهم شک داریم والا اول بارع برا مامانم پرستاز میگیریم گف شما چن روز ازمایشی بیا ببیید دو طرف راضی هستین یا ن

2810