2777
2789
تا چه ژنی باشه.روی کدوم کروموزوم باشه.بعدم قانون ژنتیک قانون احتمالاته.صد در صد نیست

برای اینکه اینا رو تشخیص بدیم باید چه آزمایشی بدیم و کجا مراجعه کنیم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ژنتیست هستموراثت پیچیده استبستگی به اون صفت داره

عزیزم ممکنه مثلا برای یه بچه دکتر احتمال بده که مشکل ژنتیکی داره ولی ازمایشش منفی بیاد؟

واینکه امینو سنتز بیماری های عضلانی پیشرونده رو نشون میده؟ 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرکز ژنتیک شهرتون برو مشاوره بگیر 

اینجام اعتماد نکن 

یه خانمی مه لقا بود من هر بار ازش میپرسیدم جواب نمیداد اخرم فیک بود 

اینجا مدرک و ...زیاد دروغ میگن 

من خودم ژنتیک که دادم گفتن هرچی بچه پسر بیارم مشکل دار میشه ۷۰ درصد 

هر چی دختر بیارمم یادم نی چند درصد گفت 

بهرحال 

حتما چون دو تا بچه متاسفانه از دست دادی ژنتیک رو برو 

برا ما پارسال بود فکر کنم ۲۰ تومن شد 

شاید برا شما کمتر بشه 

چون بعضی ازمایشا مثلا یه چهار تومن هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بر روی پسر بیشتر اثر می‌ذاره چون پسر یه x داره اونم از مادر

بالا تر توضیح دادم مشکلم چیه میشه منو راهنمایی کنید که حدس شما چیه و چکار باید کنم  الان سه تا بچه در بارداری از دست دادم و سه تا دختر بودند حالا دکتر به مشکل ژنتیکی شک کرده .

2805

من دوتا دختر دارم تو اقوام هیچ کسی نیست مشکل داشته باشه فقط یه پسردایی دارم که فلجه یبار میگن تشنج کرده ی بار میگن روماتیسم هست معلوم نیست دلیلش چی بود ک اینجوری شده با شوهرمم اقوام درجه یکیم حالا دختر بزرگم ضعیفه میگن مشکل ژنتیکی هست دومی خداروشکر خوبه منتظر ازمایش زنتیک استم توروخدا دعا کنید مشکلی نداشنه باشم بچم 

الان من سه تا بچه از دست دادم دوتا مرده زایی در ماه ششم و یک سقط در ماه دوم همه دختر بودند . حالا نم ...

منم کسی میشناسم.بچه هاش سه تا پسر هر کدوم ماه آخر بند ناف میپیچید دور گردنشون خفه میشدند.چهارمی دختر بود موند.

عزیزم مرکز ژنتیک شهرتون برو مشاوره بگیر اینجام اعتماد نکن یه خانمی مه لقا بود من هر بار ازش میپرسیدم ...

شهر ما متاسفانه مرکز ژنتیک نداره باید برم تهران .

شما چه مرکزی رفتید تهران برای مشاوره ژنتیک و آزمایش چی انجام دادید اسم آزمایش چی بود و کدوم آزمایشگاه بود .

بعدش چکار کردید الان باردارید؟

عزیزم مرکز ژنتیک شهرتون برو مشاوره بگیر اینجام اعتماد نکن یه خانمی مه لقا بود من هر بار ازش میپرسیدم ...

عزیزم امینو سنتز هم توی باداری کفاف میده؟؟ من امیتو دادم بجم سالم بود حالا بعد۶ سال دکتر میگه ممکنه مشکل ژنتیکی داشنه باشه😔

من دو تا سابقه مرده زایی دارم اونم هردو بچه دختر بود . ازدواج فامیلی نیستیم از دو شهر جدا هستیم . هم ...

عزیزم اولا خیلی متاسفم

بعدم مرده زایی عوامل مختلفی داره

مثلا rh متفاوت مادر و جنین

مشکلات بند ناف

و... 

حالا که تشخیص پزشک براتون مشکلات ژنتیکیه

باید به مراکز ژنتیک مثل مام، رویان مراجعه کنید

با تمام مدارک

اونجا ازمایش های مربوطه انجام میدن و علت دقیق و بهتون میگن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
منم کسی میشناسم.بچه هاش سه تا پسر هر کدوم ماه آخر بند ناف میپیچید دور گردنشون خفه میشدند.چهارمی دختر ...

این احتمالا همین مشکل ژنتیکی منو داشته باور کن

شهر ما متاسفانه مرکز ژنتیک نداره باید برم تهران .شما چه مرکزی رفتید تهران برای مشاوره ژنتیک و آزمایش ...

ازمایش کاریوتایپ میگیرن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
شهر ما متاسفانه مرکز ژنتیک نداره باید برم تهران .شما چه مرکزی رفتید تهران برای مشاوره ژنتیک و آزمایش ...

ازمایشگاه ژنتیک زینلی 

بزن توی نت تهرانه 

کرج من رفتم دکتر شهرام سواد 

من بعدش دو تا باردار شدم از ترس خودم رفتم انداختم دیگه من ژن بدی دارم نمیشه بچه بیارم 

یه پسر سه ساله دارم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
عزیزم اولا خیلی متاسفمبعدم مرده زایی عوامل مختلفی دارهمثلا rh متفاوت مادر و جنینمشکلات بند نافو... ح ...

من مرکز امید میرم اونجا هم مشاور ژنتیکی دارند یا نه ‍؟تهرانه

اسپرم همسرم خیلی ضعیفه ولی نمی‌دونم مشکل ژنتیکی از کدوممونه 

سوال من اینه اگر من مشکل ژنتیکی داشته باشم بیشتر روی بچه پسر اثر میذاره یا روی بچه ی دختر؟ اگر پدر مشکل داشته باشه چی ؟

2810