2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 13290 بازدید | 264 پست

ببین من یه دوست داشتم متاهل ولی بیکار و بی هدف.صبح جشم باز میکرد میومد تا همسر بیاد میگفت بگو زنگ بزنه.دیگه خجالت میکشیدم برا اومدن خونه خودش باید خبر میداد.بازم‌نمیرفت که تا ۱دای در بیاد همسرم بیرون وایسه تا اون بره.هی چای بریز پذیرایی کن فوضولی کنه.امتحان داشتم میگفتم درس دارم میکفت تو درستو بخون من میشینم.اخرم سر یه فرمایشش که متوجه نشده بودم مرید بهم کلی اذیتم کرد میومد پشت در لگد میزد تو در خونم.به بدبختی از شرش خلاص شدم.جای دوست خونه نیست.مگر سالی یه بار

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

نه خب من دوستمو دوست دارم ولی وقتایی که شوهرم خونه نباشه مشکلی ندارم اگه بخواد بیاد بالاخره زندگی متاهلیه دیگه باید من و شوهرم باهم بسازیم منم چون دوستش داشتم باهاش ازدواج کردم :)

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

تاپیک قبلیتو دیدم گفتی راحت میگشته جلو شوهرت😐😐😐اسی تروخدا زندگیتو بچسب با هیچ کسم تعارف نداشته با ...

اره بخدا بگم باورت نمیشه اصلا به خودش خیلییییی می‌رسید شوهرم همش میگه به من به خودت برس درحالی که من اونقدر ها هم دیگه شلخته نیستم 

2805
اره بخدا بگم باورت نمیشه اصلا به خودش خیلییییی می‌رسید شوهرم همش میگه به من به خودت برس درحالی که من ...

بیخیال تو باید قانون داشته باشی برا زندگیت.گفتم من خونه خواهرمم انقد اویزون نمیشم.شما هم بیکار نشین کلاس برو هنری چیزی.زندگی انقد زود میگدره همینجور به حرف و حرف و چای خوردن بگذره؟هنوز اول جوونیته.از لحظاتت استفاده مفید کن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی ادم باید فکر همه جا رو بکنه استارتر، شما یجایی تو تاپیک قبلیاتون گفتید گیر و چالش زیاد پیش میاد واقعا بنظرم این رو در مظر بگیر شاید این خانم  حرکت ناشایستی مثل سحر و جادو به کار میبره همشم که خونته😕 

نکن این کارو دختر با زندگیت همسرت خیلی انسان شریفی بوده بهت گفته، اونم بعد یکسال!!!

دانشجوی‌دبیری‌ادبیات🤍
نه خب من دوستمو دوست دارم ولی وقتایی که شوهرم خونه نباشه مشکلی ندارم اگه بخواد بیاد بالاخره زندگی مت ...

ببخشید که بد حرف زدم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

اونی که باید معذرت بخواد و خجالت بکشه شما نیستی ایشونه🤦🏻‍♀️😑 

دیگه کلا بیخیال این دوستت شو 

نه پیام بده 

نه زنگ بزن 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
نه خب من دوستمو دوست دارم ولی وقتایی که شوهرم خونه نباشه مشکلی ندارم اگه بخواد بیاد بالاخره زندگی مت ...

عزیزم این ادم واقعا سمی و عجیبه بهتره همون رفت و امد سادم نکنی 

دانشجوی‌دبیری‌ادبیات🤍
بیخیال تو باید قانون داشته باشی برا زندگیت.گفتم من خونه خواهرمم انقد اویزون نمیشم.شما هم بیکار نشین ...

من خودم اینهمه تاحالا جایی نرفتم اصلا خونه دوستم نمی‌رم از وقتی ازدواج کردم 

میبینی اونو دیده جرات اینو پیدا کرده مقایسه ات کنه

اره دیگه اون شلختگی اونو نمی‌دید که فقط زیباییاشو میدید ولی من که کلا خونه بودم ..

من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی ادم باید فکر همه جا رو بکنه استارتر، شما یجایی تو تاپیک قبلیاتون گفت ...

اصلا دور از ذهن نیست یکی اقوام دورمون خانمه شغل خوبیم داره به دوست بیست سالش خیانت کرد.خونه دلخواهشو‌پیدا نمیکرد دوستش که متاهله گفت بیا خونه من تو همون چند وقت با شوهر دوستش ریختن رو هم با دو تا بچه چقدر تهمت زدن که زنش مشکل روانی داشته شوهرش طلاقش داده.با شوهر دوستش ازدواج کرد.ولی مرده هنوز بعد بیست و چند سال بهش اعتماد نداره گفته بچه هم‌نمیخوام‌ازت.اینو ما بعدها شنیدیم.زنش چقدر زیبا بود

2810