ببین من یه دوست داشتم متاهل ولی بیکار و بی هدف.صبح جشم باز میکرد میومد تا همسر بیاد میگفت بگو زنگ بزنه.دیگه خجالت میکشیدم برا اومدن خونه خودش باید خبر میداد.بازمنمیرفت که تا ۱دای در بیاد همسرم بیرون وایسه تا اون بره.هی چای بریز پذیرایی کن فوضولی کنه.امتحان داشتم میگفتم درس دارم میکفت تو درستو بخون من میشینم.اخرم سر یه فرمایشش که متوجه نشده بودم مرید بهم کلی اذیتم کرد میومد پشت در لگد میزد تو در خونم.به بدبختی از شرش خلاص شدم.جای دوست خونه نیست.مگر سالی یه بار
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...
نه خب من دوستمو دوست دارم ولی وقتایی که شوهرم خونه نباشه مشکلی ندارم اگه بخواد بیاد بالاخره زندگی متاهلیه دیگه باید من و شوهرم باهم بسازیم منم چون دوستش داشتم باهاش ازدواج کردم :)
اره بخدا بگم باورت نمیشه اصلا به خودش خیلییییی میرسید شوهرم همش میگه به من به خودت برس درحالی که من ...
بیخیال تو باید قانون داشته باشی برا زندگیت.گفتم من خونه خواهرمم انقد اویزون نمیشم.شما هم بیکار نشین کلاس برو هنری چیزی.زندگی انقد زود میگدره همینجور به حرف و حرف و چای خوردن بگذره؟هنوز اول جوونیته.از لحظاتت استفاده مفید کن.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی ادم باید فکر همه جا رو بکنه استارتر، شما یجایی تو تاپیک قبلیاتون گفتید گیر و چالش زیاد پیش میاد واقعا بنظرم این رو در مظر بگیر شاید این خانم حرکت ناشایستی مثل سحر و جادو به کار میبره همشم که خونته😕
نکن این کارو دختر با زندگیت همسرت خیلی انسان شریفی بوده بهت گفته، اونم بعد یکسال!!!
اونی که باید معذرت بخواد و خجالت بکشه شما نیستی ایشونه🤦🏻♀️😑
دیگه کلا بیخیال این دوستت شو
نه پیام بده
نه زنگ بزن
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی ادم باید فکر همه جا رو بکنه استارتر، شما یجایی تو تاپیک قبلیاتون گفت ...
اصلا دور از ذهن نیست یکی اقوام دورمون خانمه شغل خوبیم داره به دوست بیست سالش خیانت کرد.خونه دلخواهشوپیدا نمیکرد دوستش که متاهله گفت بیا خونه من تو همون چند وقت با شوهر دوستش ریختن رو هم با دو تا بچه چقدر تهمت زدن که زنش مشکل روانی داشته شوهرش طلاقش داده.با شوهر دوستش ازدواج کرد.ولی مرده هنوز بعد بیست و چند سال بهش اعتماد نداره گفته بچه همنمیخوامازت.اینو ما بعدها شنیدیم.زنش چقدر زیبا بود