2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 14382 بازدید | 266 پست

خیلی منتظر این تاپیکت بودم😂

دلم خنک شد ، دختره پررو ادای قربانی هارو میاره.

انگار از خونه بیرونش کزدی بی سرپناه مونده ، انگار نه انگار یکساله خونه یه تازه عروس رو کرده پاتوق خودش.

خدا میدونه اگه این دختره تو این یکسال نبود چقد رابطه ات با شوهرت صمیمی تر میشد و چه خاطرات معرکه ای میساختید

خیلی منتظر این تاپیکت بودم😂دلم خنک شد ، دختره پررو ادای قربانی هارو میاره.انگار از خونه بیرونش کزدی ...

ادای قربانی ها رو خوب گفتی.ولی جالبه اکثرا متوجه نیستن طرف جه رفتاری کرده که طرف مقابل رو به واکنشی میکنه بعد اون واکنشو نکوهش میکنن.چون خیلیا خودشون اینجورین.طرفو دستکاری روانی میکنن صداتو در میارن بعد میگن‌من کاری نکردم که من چیزی نگفتم.الان تاپیک پربازدیدو ببین طرف  عقده تو یه سال چهار تا یه هفته رفته خونه کسی عشق ک‌حال ارامششو گرفته خرج تو این گرونی بعد این خانم محرم و نامحرم داره سختشه تو هال بخوابه اومدن ایشونو مقصر کردن که تو حسودی به روابط اینا.عقده ثواب داره.انگار طرف اواره کوجه خیابونه خونه نداره خونه اینا مکانشون شده.صابخونه گفته من سختمه زندنه مردونه دختره ادا مطلوما گفته اجی مگه ما یه هفته بیشتر اینجاییم‌چرا اینجوری میگی تازه طلبکارم شدن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادای قربانی ها رو خوب گفتی.ولی جالبه اکثرا متوجه نیستن طرف جه رفتاری کرده که طرف مقابل رو به واکنشی ...

اونو دیدم ، فقط مونده بودم چرا بهش میگن حسود.

اسی بدبخت دیروز یساعت میگفت گناه داره بهش بگم نیاد خونه ام ، همه بهش میگفتیم این از حد گذرونده باید بهش بگی.

حالا چندتا تازه وارد اومدن اسی رو مقصر جلوه میدن

اونو دیدم ، فقط مونده بودم چرا بهش میگن حسود.اسی بدبخت دیروز یساعت میگفت گناه داره بهش بگم نیاد خونه ...

میگفتن تو به روابط زن و شوهری و سکسشون حسادت میکنی.چون تو یه تاپیکش گفته وقتی قهر میکنیم شوهرم جدا میخوابه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2805
خیلی منتظر این تاپیکت بودم😂دلم خنک شد ، دختره پررو ادای قربانی هارو میاره.انگار از خونه بیرونش کزدی ...

اره واقعا حسرت ب دل بودم ی سر ظهر شوهرم بغل بگیرم چرت بزنم 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

ببین اوناییکه اومدن بهت گفتن خیلی رفتارت تند بوده فلان اینکاره ان خوی وخاصیت همون دوستتو دارن برای همین فشار خوردن ...تواصن خودتو ناراحت نکن دیگه ازدواج که میکنی باید قید رفاقتو بزنی اگه رندگیتو دوست داری ...منم یکی از دوستام به سوهرم چشم داشت جوری با تیپا انداختمش بیرون که دیگه هوس فکر بد نکنه دیگه ...دوست چی دلت خوشه نون وآب وغذاتو میده زندگیتو سفت بچسب اون دوستت نیست خانه خراب کنه