2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 15540 بازدید | 270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میترسم به شوهرش زنگ نزنه ازلجحالابنده خدااولش مقاومت کنه بعدیمدت تسلیم میشه

خدا کنه نزنه 

از گوشی شوهرم بلاک کنمش؟

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

آره معلومه دختره از اون دریده هاستوالا منم بجای اسی ترسیدم

قلبم ریخت که بچه ها زنگ نزنه به شوهرم یعنی بزنه این جواب میده ؟؟ اصلا نکنه چیزی بینشون هست شوهرم خواسته شک نکنم گفته که قطع رابطه کن 

2805
وای اسی چقدررررر تو ساده ای ...اون بخاطر تو نمیاد بخاطر شوهرت میادقطع ارتباط کامل کن باهاش حتی حتی ب ...

نمیخواااامم شوهرمو خیلی دوست دارم فکرش هم دیونه ام می‌کنه🥲

هیچ کس رو خونه ات راه نده مخصوصا وقتی شوهرت خونه اس حتی دخترخاله دختر دایی..

اصلا اینجور آدمی نیستم کلا یدونه دوست دارم اونم خودش اخلاقش اونجوریه وگرنه من وابسته نیستم 

چقدر خنگی ببخشیدانقد فیلمای اینجوری دیدم حتی نباید به خواهر خودتم اعتماد داشته باشیاره بلاک کن کلا . ...

😭😭😭😭😭

اصلا اینجور آدمی نیستم کلا یدونه دوست دارم اونم خودش اخلاقش اونجوریه وگرنه من وابسته نیستم

ولش کن همون یدونه دوستتم..دوست من به دوست پسرم حسودی میکرد .تو که دیگه شوهر داری 

منم دیر فهمیدم دوستم حسوده .چون خودم مهربون و دلم پاکه فکر میکردم دوستم خوشبختیمو میخواد درحالی ک اینطور نبود

قلبم ریخت که بچه ها زنگ نزنه به شوهرم یعنی بزنه این جواب میده ؟؟ اصلا نکنه چیزی بینشون هست شوهرم خوا ...

هرچیزی ممکنه خاهر اولش شایدپیام بده زنگ بزنه جواب نده امایکم براش دلبری کنه و .... کم کم خودش تسلیم میشه ب مرداهیچ اعتمادی نیس😥اونم ک اونقدبخودش میرسه وهمش اندامشوواس شوهرش نمایش میزاشته وصددرصد اخلاقای شوهرتم میدونه ن اینکه بنده خداشوهرت چیزی تودلش باشه نه ها ک بهش شک کنی ولی حواستوجمع کن بخودت برس مثل همون دخترع 

2810