2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 17685 بازدید | 270 پست
دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

خب شماتاپیک قبلیوبخون بعدمیفهمی چراهمچین کرده بادوستش بعدخودت میگی آفرین کارخوبی کردی😐😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شما نگران گوز شوهرش بودم😂😂

😂😂😂😂😂😂وایییی یعنی قهقه زدما

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

نه پیام نداده تاحالا

اگه پیش بده حتما پیام هم میده

مگه نمیگی شوهرت بهت هشدار داده

از کجا ممکن 

شاید دوستت به شوهرت چراغ سبز نشون داده یه کاری کرده که شوهرت میگه این دوستت به ضررته

وای اسی چقدررررر تو ساده ای ...اون بخاطر تو نمیاد بخاطر شوهرت میاد

قطع ارتباط کامل کن باهاش حتی حتی بیرونم نبینش حتی تلفنی هم درارتباط نباش 

اگر میخوای شوهرت از چنگت دربیاره زندگیت بهم بریزه باهاش رابطتو ادامه بده

اینا که میگن پیامت بد بوده خودشون ازین اویزونان که دوستتو درک کردنوالا هزارتا مجرد دیدیم ولی اویزون ...

عجب چرا سریع همه چیو قاطی می‌کنید 

من فقط گفتم اگه الان تا این لحظه مشکلی برای خودت و زندگیت ب وجود نیاورده با زبون خوش نرم نرم آروم ارتباط کات میکردی ن ک مستقیم 

اصولا اینجوری پیام دادن انگار ک طرف ی کاری کرده 

انا وقتی من دوس ندارم مثلا با شما ارتباط داشته باشن می تونممم با بهونه کم کم بهتون نشون بدم نمیخوام 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
عذاب وجدان گرفتم توروخدا نگو

عذاب وچدان نگیر یعنی چی که متوجه نبوده.آدم خونه هیچ کس حتی خواهرش صبح ساعت هشت نمیره تاپنج و شش.انقد علاف و بیکار.هر چیزی حد داره.نود درصد اینایی که میگن بد گفتی ببینم تحمل میکنن یکی هر روز بیاد تا شب اویزونشون.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من دوست نداشتم هرروز ببینمش دلم میخواست با شوهرم تنها باشم ولی خب اون میومد منم نمیخواستم دلشو بشکون ...

وای چه بی درکه!!!!

رودروایسی اصلاً نباید بکنی زندگیت مهم تره.

من حتی دوست ندارم مادرم هر روز بیاد خونه ام چه برسه به دوست،،کلافه میشم،،هر چیزی حد و اندازه داره.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

وات د فاااااااااز 

حالا همین امثال تو ازدواج کنن یارو هر روز پلاسه خونشون باشه طرفو جر میدن منطقتو گ...

کاربری دست دو نفره 🦦😐

نه پیام نداده تاحالا

کار خیلی درستی کردی 

وقتی آدم ها درک و شعور رابطه نداشته باشن 

باااید از  زندگی و جامعه سیلی بخورن 

چه معنی میده این همه بی درکی 

والا از ۸ صبح  تا ۶ غروب ، مادرت هم هرروز بیاد یا تو هرروز بری صداشون در میاد 

چه خبرههههههه

وات د فاااااااااز حالا همین امثال تو ازدواج کنن یارو هر روز پلاسه خونشون باشه طرفو جر میدن منطقتو گ. ...

منم تورو گ...😀 منو دوستم باید التماسم کنه برم چون خودرم مثل این خانم بیکار نیستم گل

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
2810