2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 15513 بازدید | 270 پست
اینا که میگن پیامت بد بوده خودشون ازین اویزونان که دوستتو درک کردنوالا هزارتا مجرد دیدیم ولی اویزون ...

من اصلا طاقت همچین چیزی رو ندارم خودم 🥲

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوست نداشتم هرروز ببینمش دلم میخواست با شوهرم تنها باشم ولی خب اون میومد منم نمیخواستم دلشو بشکون ...

بهش می گفتی شرمنده شوهرم خونست ،فردا همدیگر رو ببینیم شوهرم ناراحت میشه  

یا مثلا اگر موقعی که شوهرتون خونه بوده و بهتون زنگ میزد ،بهش میگفتی شرمنده من الان نمیتونم خیلی باهات حرف بزنم شوهرم دوست نداره خیلی تلفنی حرف بزنم. باشه فردا صبح که خونه نیست حرف بزنیم

جای دوستت قلبم درد گرفت من جای اون شکستم واقعا که با این شوهر سلطه جو

چه سلطه جویی

دوستش به شوهرش پیام میده

سر صبحی ساعت هشت میاد شب می ره خونشون

لباسهای باز میپوشه جلو شوهر اسی

2805
البته مشخصه که خانواده دوستتم خیلی چیزی بهش یاد ندادن

ن آخه ببین دختره انگار بی صاحاب بود از صبح تا شب یه سره اونجا بود هیچ حریم خصوصی برای زن و شوهر نذاشت 

اصلا شوهر این بنده خدا تو خونه خودش نمی‌تونست راحت حمام بره توالت بره غذا بخوره همش زیر ذره بین بود 

بابا پسر بیچاره حتی نمی‌تونست زنش بغل کنه چرت بزنه 

چون چی رفیق زنش اونجا بود 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
از صبح تا شب آره ، طرف هر کی باشه حق نداره صبح تا شب بیاد من در صورتی گفتم که رفتار طرف بعنوان دوست ...

من اگه وقتایی که همسرم خونه نبود میومد مشکلی نداشتم 

مثلاً ده میومد تا 2 اصلا من مشکلی نداشتم همسرم که میومد می‌رفت 

من اصلا طاقت همچین چیزی رو ندارم خودم 🥲

پس خاهشا این حس رو از خودت دور کن

ازدواج کردی باز توی پیچو تابِ مجردیت هستی؟اون بیشعوره پامیشه هر روز میاد خونه شما تو چی؟که راهش میدی؟

چجوری به زندگیت میرسیدی واقعا

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
چه سلطه جوییدوستش به شوهرش پیام میدهسر صبحی ساعت هشت میاد شب می ره خونشونلباسهای باز میپوشه جلو شوهر ...

نه پیام نداده تاحالا

این اومدن ها عادی نیست. الان که ناراحت شده دیگه اصرار نکن بیاد من که حس میکنم بعد چند روز باز به روال قبلش برمیگرده فقط تو رو خدا دیگه زیاد رو نده وگرنه زندگیتو خراب میکنه. به دوروغ هم شده بگو شوهرم دوست نداره بد بگو تا از شوهرت زده شه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

دوست منم ازدواج کرده 

و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش میگه دلم برات تنگ شده میگی چرا متوجه نیستی؟ بعدم مادرشوهرت و شوهرت یه زری زدن باید بیای بزاری کفه دسته دوستت؟ اون چه گناهی کرده؟ اگه اختیار زندگیت دستت بود و زندگی خوبی داشتی هیچکس حق نداشت برات تصمیم بگیره

حالم بهم میخوره از آدمایی که فکر میکنن چون یکی گرفتتشون حتما چیزخاصی بودن... شوهرتم که به درد نمیخوره حداقل یه دونه دوستو واسه خودت نگه میداشتی

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
همسرم هیچ دوستی نداره ، فقط تو محیط کار همکار داره اصلا اهل رفیق بازی نیست خیلی آدم ساده و مظلومیه ا ...

اگر اینطور بود که بهت نمی‌گفت باهاس قطع رابطه کنی

چشم شوهرتو نگرفته بوده. شوهرت نگران زندگی بوده و قبل اینکه اتفاقی بیفته به خودت هشدار داده که کار خوبی هم کرده 

الانم بجای ناراحتی فقط فراموشش کن. اگر عذاب وجدان هم داری وقت عذرخواهی الان نیست. 

ن آخه ببین دختره انگار بی صاحاب بود از صبح تا شب یه سره اونجا بود هیچ حریم خصوصی برای زن و شوهر نذاش ...

میگم که یادش ندادن 

عقلم که نداره 

اینم که سیاست نداشته 

دیگه مجبور شده کات کنه بره 

والا من خونه دوستم قرارع بعد عروسی برم یه هفته اس هعی این ور اون ور میکنم 

میگم هر وقت خودت صلاح دیدی آخرم شد ۱۳ آذر فکر کن عروسی هشت آبان بوده تازه فقط ناهار دعوتم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
نمی‌دونم کجا رفته 🥲

عزیزم دوستت یه ادم بی ملاحظه است مگه میشه همه اش بیاد خونه شما؟؟؟ درک و شعور نداره اخه ؟

الان دیگه اصلا معذرت خواهی نکن اصلا چجوری تا الان تحمل کردی؟؟؟؟؟؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

2810