2777
2789
عنوان

فردا تولدمه ولی

60 بازدید | 3 پست

دوستام رفتن بین کلاس گفتن فردا تولد ارامه براش کادو بیارید می خواد شیرینی و کیک بگیره بیاره ولی حقیقتا دلم نمی خواست اینکارو کنم چون توی اکثر تولد های خودشون من نبودم و بهم نکفته بودند فقط با یک سری صمیمیم لجم میگیره بخوام با بقیه جشن بگیرم از طرفی می دونم خانواده جشن نمیگیره نهایت یک کیک بگیره که دوست ندارم انقدر خشک و خالی باشه از طرفیم کادو  واسه داداشم یک ساعت خیلی گرون خریدن ولی الان زیاد پول تو دست و بالشون نیست بهم گفتند هرچی خودت میخوای بگو بگیریم منم دلم ساعت میخواد ولی خوب ساعت خوب الان خیلی گرونه  از طرفی اگرم الان نگیرم دیکه بعدا نمی تونم بگیرم و الان باید به هدیه های کوچولو راضی بشم که جلوی داداشم باز لجم میگیره و نب هدیه های کوچولو رو خودم هک با پول تو جیبیم می تونم بگیرم شما بودید چیکار میکردید؟

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت پیشاپیش مبارکچندسالته؟

فردا ۱۷ میشم 

چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم

2805