2777
2789
عنوان

دلم شکست قرار داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست
آخه تماس داریم تا تماس منم جای نامزدتون بودم حضور توی همچین جمعی که به معلومات اجتماعی آدم اضافه میک ...

درسته عزیزم ولی منم مهمم و اینکه ایشون سه روز دیگه میره واسه چهار ماه شهر دور واسه یکاری نمیاد این روزا واسه ما مهم بودن ولی منم دیگه میرسم به کارام

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه سه روز دیگه میره شهر دور واسه یکاری چهار ماه دیگه میاد این روزا واسه ما خیلی مهمن که کنار هم باش ...

دکت میکنم عزیزم الانم اصلا بخاطر همچین موضوعی باهاش بحث نکن 

درسته این روزا مهمن ولی حساسیت زیاد فقط خودتو اذیت میکنه

2805
دکت میکنم عزیزم الانم اصلا بخاطر همچین موضوعی باهاش بحث نکن درسته این روزا مهمن ولی حساسیت زیاد فقط ...

نه دیگه

الانم زنگ زده میگه هوا خوب نیست مادرش اجازه نمیده که تو این هوا حرکت کنه اگر مادر شوهرم زنگ زد بهش بگم پیش منه نرفته شهرستان منم گفتم شرمنده من حقیقت رو میگم

این شهرستان رفتنش خیلی واجبه؟

نه اصلا واجب نیست یه مراسم کوچیک هست بزرگا میخوان سر مهریه صحبت کنن اینم پسر خالش داماد میخواد تو اون مجلس دعوتش کردن باشه منم میگم بکوبی بری تا شهرستان هواهم بارونی که چی بشه ازین طرف قرار با منو کنسل کردی الانم مادرش اصلا راضی نیست که بری بخاطر هوا از اون طرف بیای دروغ بگی کنار منی که فقط بری منم‌گفتم من دروغ نمیگم میگم کنار من نیستی 

نه اصلا واجب نیست یه مراسم کوچیک هست بزرگا میخوان سر مهریه صحبت کنن اینم پسر خالش داماد میخواد تو او ...

اوهوم

درهرصورت خودتو ناراحت نکن سر این چیزا همیشه خودتو ارامشت باید اولویت باشه تا بقیه

اوهومدرهرصورت خودتو ناراحت نکن سر این چیزا همیشه خودتو ارامشت باید اولویت باشه تا بقیه

نه دیگه عزیزم بیخیال شدم دیگه ناراحت هستم ولی خب منم میرسم به کارا خودم