2777
2789
عنوان

دلم شکست قرار داشتیم

122 بازدید | 24 پست

با نامزدم از دیشب قرار گذاشتیم که شام درست کنم بریم بیرون شام بخوریم الان بهم میگه پسر خالم زنگ زده گفته برای صحبت های نهایی واسه نامزدیش مردا جمع میشن توهم بیا و اینا الان میگه قرار رو کنسل کنیم و اینا گفتم یعنی من مهم نیستم که نصف غذارو آماده کردم گفت تورو میشه بزاریم واسه فردا ولی اون نمیشه منم گفتم یعنی چون نامزدت هستم نباید احترام بزاری به قراری که داشتیم بگی ولش واسه فردا فکر کردی همیشه در دسترس هستم برات یعنی من اینجا کشکم تو بین من و پسر خالت اونو انتخواب کردی بلند کنی بری شهرستان واسه دو ساعت صحبت بزرگا و بیای همین؟ الان خیلی دلم شکسته حالم اصلا خوب نیست چیکار کنم 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
به نظرم شما خیلی حساسی

عزیزم وقتی قرار داشتیم وقتی کلی برنامه ریزی کردم با یه تماس یکی دیگه سریع گفت تورو ولش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخودی دلتون شکسته دیگه بمونه فردا پس فردا همه روزا روزهای خدان بخاطر مسائل پیش پا افتاده چرا اوقات خودتون و تلخ میکنید 

چرا فکر میکنید نامزد کردید یا شوهر کردید دیگه نامزدتون حق جایی رفتن نداره ؟ خب مراسمه یهویی پیش اومده یکم همو درک کنیم 

2805

سخت نگیر عزیزم 

توی زندگی مشترک خیلی از این اتفاقا پیش میاد

مثلا من قرار بود نامزدم امروز بیاد کلی هم برنامه چیدیم 

ولی یهو ی مشکلی پیش اومد نتونست بیاد 

ناراحتی نداره ک

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛

توی کتاب زنان زیرک نوشته اگر عشقتون قرارش رو با شما کنسل میکنه چون میدونه همیشه در دسترس هستید پس وقتی اون بعد از انجام دادن کارهاش با شما دوباره قرار گذاشت شما بهانه بیار و طبق خواستش عمل نکن(آدم میشه)

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

عشقم الکی خودتو ناراخت کردی به نظرم چیزه مهمی نبوده واقعا ولی بنظرم توهم برنامه خودتو داشته باش و همیشه خودتو مجبور نکن که برنامتو بخاطرش خالی کنی هر جفتتون به حریم شخصی نیاز دارید

بیخودی دلتون شکسته دیگه بمونه فردا پس فردا همه روزا روزهای خدان بخاطر مسائل پیش پا افتاده چرا اوقات ...

سه روز دیگه میره شهر دور واسه یکاری تا چهار ماه نمیاد 

من حساسم بهرحال قرار ماهم باید مهم باشه براش احترامی که باید بزاره چطور حاضر نیست یبار به یکی بگه نه بخاطر من ولی من همیشه در دسترس هستم و آماده باشه ببینم کی هیشکی به اون زنگ نمیزنه؟

عزیزم وقتی قرار داشتیم وقتی کلی برنامه ریزی کردم با یه تماس یکی دیگه سریع گفت تورو ولش

آخه تماس داریم تا تماس 

منم جای نامزدتون بودم حضور توی همچین جمعی که به معلومات اجتماعی آدم اضافه میکنه رو پس نمیزدم.شما کل هفته میتونید پیش هم باشید ولی این مدل مراسما خیلی کم پیش میاد که آدم فرصت حضور داشته باشه 

سخت نگیر عزیزم توی زندگی مشترک خیلی از این اتفاقا پیش میادمثلا من قرار بود نامزدم امروز بیاد کلی هم ...

آخه میره چهار ماه دیگه میاد سه روز دیگه واسه همین خب هیمن روزا بیشتر وقت نداریم باهم وقت بگذرونیم 

توی کتاب زنان زیرک نوشته اگر عشقتون قرارش رو با شما کنسل میکنه چون میدونه همیشه در دسترس هستید پس وق ...

راهش همینه منم دیگه همین کارو میکنم من واسه شنبه و یک شنبه دوتا کار خیلییی مهم داشتم میخواستم کنسل کنم بخاطر اون ولی الان دیگه کنسل نمیکنم

راهش همینه منم دیگه همین کارو میکنم من واسه شنبه و یک شنبه دوتا کار خیلییی مهم داشتم میخواستم کنسل ک ...

بله عزیزم قوی باش💚

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عشقم الکی خودتو ناراخت کردی به نظرم چیزه مهمی نبوده واقعا ولی بنظرم توهم برنامه خودتو داشته باش و هم ...

آخه سه روز دیگه میره شهر دور واسه یکاری چهار ماه دیگه میاد این روزا واسه ما خیلی مهمن که کنار هم باشیم و اینکه من شنبه و یک شنبه دوتا کار خیلی مهم داشتم خواستم بخاطر اینکه کنار نامزدم باشم کنسل کنم ولی سر این چیز دیگه اصلا کنسل نمیکنم

2810