2777
2789
عنوان

آدم نحی

16 بازدید | 0 پست

یه هم اتاقی تو محل کارم تو اتاق سه در چهار اورده بودن که بسیار عادت داشت نفرین کنه و چشمای خیلی شوری هم داشت آدم زیراب زنی هم .بود من برای ارامش خودم چند بار درخواست دادم چون کارامون سنخیت نداره اتاقو عوض کنن ولی اخر مجبور شدم صرفا سکوت کنم تا خودش خسته بشه و بره چون ادم پر حرفی بود و کلافم میکرد.الان دو روزه از اتاقم رفته .و علاوه بر صفحه هایی که تو محل کار پشت سرم میذاره طبق شناختی که ازش دارم میدونم دایم داره منو نفرین میکنع و ازش میترسم مثلا همین امروز ظهر ششیه زیتونی که تازه خریده بودم بدون این که بفهمم چرا از دستم افتاد و ریز ریز شد.امسال من حدود هشتاد میلیون ضرر دادم و اخرا فهمیدم از کجا دارم میخورم مثلا وقتی وام وهل میلیونی هجده ماهمو بش گفتم نیم ساعت بعدش ماشینی تو فرعی خورد به ماشین من ده میلیون خرجم شد.روز اول تا اومد تو اتاقم هسته خرما رفت زیر دندون سالمم شکست و 16میلیون خرجم شد...و خیلی خیلی زیاد از این دست.چشمای سبز وحشتناکی هم داره به نظر میرسه دست خودش نیست.در کنار زدناش من به این خاطر انرژی منفیش دوست داشتم بره.میدونن جای جای محل کار پشت سرم ثفحه میذاره ولی چکارکنم از انرژی های منفی و نفرینای ناحقش و چشم زخماش در امان بمونم راهنمایی بفرمایید