2777
2789
عنوان

دورهمی دارم بعد شام میخام ی چیزی درست کنم چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 87 پست
عزیزم خوبه پس پیدات کردمااا😂😂😂ببین گلم الویه رو با مرغ میخام سالاد ماکارونی رو با کالباس..‌.بنظرت ...

الویه بامرغ  سه تا سینه مرغ لازمته یادو کیلو نیم  فیله مرغ  به نظرم الویه درست کن  چون سالادماکارانی روهمه پسند نیست 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
الویه بامرغ سه تا سینه مرغ لازمته یادو کیلو نیم فیله مرغ به نظرم الویه درست کن چون سالادماکارانی ...

اهان ۳تا سینه مرغ اون بسته ها هیتنا حاضری سینه بدون پوست.ازونا بگیرم کافیه؟و چن تا تخم مرغ و چقد سیب زمینی و چقد سس میخواد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوبه پس پیدات کردمااا😂😂😂ببین گلم الویه رو با مرغ میخام سالاد ماکارونی رو با کالباس..‌.بنظرت ...

سه تا سینه مرغ

3الی  4کیلوسیب زمینی هشت  عدد تخم مرغ  یک کیلو خیارشور  لازمته اگه میتونی  ذرت اب پزهم بگیر برا طعم بهترش

اهان ۳تا سینه مرغ اون بسته ها هیتنا حاضری سینه بدون پوست.ازونا بگیرم کافیه؟و چن تا تخم مرغ و چقد سیب ...

40نفرشون ادم بزرگن؟؟ 

2805
اهان ۳تا سینه مرغ اون بسته ها هیتنا حاضری سینه بدون پوست.ازونا بگیرم کافیه؟و چن تا تخم مرغ و چقد سیب ...

سس هم شیشه ای بزرگ 2تا 3تا لازمته 

چون تعداد بالاس

باشه ی بسته هم کالباس بزنم؟راسی نخودفرنگی و هویج هم بزنم؟؟

اره دیگه اینارم بریز نه کالباس در حد نیم کیلو کافیه زیاد نگیر که مزه مرغ غالب باشه هویجم یک کیلو رنده نخودفرنگی وذرتم اگه بوجت میرسه بخر گلم 

اره دیگه اینارم بریز نه کالباس در حد نیم کیلو کافیه زیاد نگیر که مزه مرغ غالب باشه هویجم یک کیلو رند ...

باشه مرسی گلم.میخام اقتصادی باشه.راسی نون باگت ها چی.همون یدونه کامل یا برش بدم مینی باشن؟

اره دیگه اینارم بریز نه کالباس در حد نیم کیلو کافیه زیاد نگیر که مزه مرغ غالب باشه هویجم یک کیلو رند ...

راسی عزیزم دسر هم ازون لیوانیا میخام بدم،پایینش کاسترد باشه بالاشم ژله..بنظرت ب جای کاسترد ژله دورنگ کنم؟مثلا پایینش ی رنگ بالاش ی رنگ؟

راسی عزیزم دسر هم ازون لیوانیا میخام بدم،پایینش کاسترد باشه بالاشم ژله..بنظرت ب جای کاسترد ژله دورنگ ...

اگه میخای باصرفه باشه اره بهتره دورنگ ژله

2810