2777
2789
عنوان

مامانم به زنداییم گف کاش حامله نمیشدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانت بد نگفت 

ترور شخصیتی کرد رید به بنده خدا انگار با مشین زد بهش بعد ۵ بار از روش رد شد 

واااای واااای خواهر شوهر بازی درآورده اونم چه جوررررر

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2805

مادرتون بهتر بود یه کاندوم به داداشش میداد

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

نه بابا چه بدی، عاااااالی‌ گفته😐😐🙄🙄😬😬 کاش خدا به بعضیا زبون نده

زبون ندارن که مثل مار غاشیه نیش دارن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بد گفته مامانت ولی واقعا یکی باید همینجوری میزد تو سرش بچشو ول کرده؟چطور دلش اومدحالا نویت بعدیه

یعنی چی اینجور حرف زدن. بچشو چیکارمیکرد؟ شاید جا نداشته شاید پول نداشته شرایط نداشته شاید پدرش نداده و هزارویک چیز دیگ. چرا انقد بد حرف میزنید. حالا چون یبار طلاق گرفته قراره هربار طلاق بگیره

بر خلاف همه میگم دست مادرت درد نکنه . زن داییت اگه مادر بود بچه اولش رو ول نمیکرد!!

چقد حرفای بی ربط میزنین خداوکیلی انگار همتون تو گلستان زندگی میکنید خب شما از زندگیش چی میدونید. شاید راهی جز این نداشته

یعنی چی اینجور حرف زدن. بچشو چیکارمیکرد؟ شاید جا نداشته شاید پول نداشته شرایط نداشته شاید پدرش نداده ...

و اگر دقت کنید اغلب پدرا هستن که بچه رو ول میکنن زن میگیرن اما کسی نمیگه چه پدر بی مهری یا چرا بچه دار میخواد بشه 

۱۰ درصد نهایت زنا ول کنن که محشر به پا میشه ...

ما نمی دونیم بین خودشون بوده

حالا خوبه نمیدونید و قضاوت کردید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامانت علنا رفتە بین رختخواب داییت و زنداییت 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

2810