2777
2789
عنوان

مامانم به زنداییم گف کاش حامله نمیشدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 93 پست
نه نمی‌خوام جداشدن منظورش این بود وقتی بی مهری بچه نیار

یعنی منظور مادرتون این بوده چون به اون بچش سر نمیزنه بی مهره؟اگر اینطوره کاش مهربونتر میگفت: مثلا به اون بچه ات هم سر بزن برو ببینش یا بعش زنگ بزن ،  اونم به محبتت نیاز داره. یااگر دایی اتون میزاره مثلا بهش میگفت شوهرتم که موافقه بچه ات رو بیار پیش خودت یا گاهی بیار تو جمع ما ،ماهم ببینیمش و ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد حرفای بی ربط میزنین خداوکیلی انگار همتون تو گلستان زندگی میکنید خب شما از زندگیش چی میدونید. شای ...

اتفاقا تو گلستان زندگی نکردم که میگم !!!! خیلی ها مشکل دارن اما می‌مونن پای بچشون .  بعضی کارا توجیه نداره امیدوارم امثال شما اینو بفهمن اون شبی که پاشون بالا بوده باردار شدن باید فکر همه چیز رو میکردن همهههه چیز !!!! ول کردن بچه هیچ دلیل قانع کننده ای نداره فهمیدی یا بازم بگم ؟ 

یعنی منظور مادرتون این بوده چون به اون بچش سر نمیزنه بی مهره؟اگر اینطوره کاش مهربونتر میگفت: مثلا به ...

مامان من کلا از دست زبونش در امان نیستیم خود منم هر روز نیس میزند تاپیکام هس

2805
چرا

ببین از اول وقتی زنداییتو گرفتین میدونستین یە بچە دارە و پیشش پدرشە و صددرصد از داییت هم بچە میارە این حرفا بە جز کینە و دشمنی و دخالت چیز دیگە ای ندارە مامانت این کینە رو شروع کردە 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

یعنی چی اینجور حرف زدن. بچشو چیکارمیکرد؟ شاید جا نداشته شاید پول نداشته شرایط نداشته شاید پدرش نداده ...

بچشو چیکار میکرد؟ میذاشت رو مژه هاش!! شرط ازدواجش باید این می‌بود که بچش کنارش باشه . حداقل هفته ای دو روز . اگرم شوهر اولش میگفت با ازدواج بچه رو نمیدم باید پای بچه میموند و از شوهر اول خرجی میگرفت  . چرا درک این مسئله سخته که یه مادر باید مسئولیت اونی که به دنیا آورده رو قبول کنه!!!!!!!!!!!! اون بچه چه گناهی داره؟ 

بچشو چیکار میکرد؟ میذاشت رو مژه هاش!! شرط ازدواجش باید این می‌بود که بچش کنارش باشه . حداقل هفته ای ...

جامعه پر از فرزندانیه ک از مادر شاکین! ک چرا خیلی وقت پیش جدانشدین. حالا اگر فرزندی هست بین پدرومادر مشترکه چرا باید پدر براحتی زندگی کنه ولی زن نه؟؟ شما چی میدونید از زندگیش. اطرافمون پر از زن هاییه ک بعد از فرزنددار شدن خیانت دیدن کتک خوردن و هزار مسائل دیگ. ی نسخه برا زندگی همه جوابگو نیست. تو هر جامعه ای هم بالاخره فرزندان تک والد هستن. 

جامعه پر از فرزندانیه ک از مادر شاکین! ک چرا خیلی وقت پیش جدانشدین. حالا اگر فرزندی هست بین پدرومادر ...

مادر خدای بوس بهتره حداقل هفته آیی یه بار ببینه بچه مگه فقط ماله پره آدم مسئولیت قبول کنه شما بی مادری نکشیدی

مادر خدای بوس بهتره حداقل هفته آیی یه بار ببینه بچه مگه فقط ماله پره آدم مسئولیت قبول کنه شما بی ماد ...

بله خداروشکر نکشیدم. عوضش تا دلت بخاد کشیدم اون لحظه هایی ک دلم خاسته بچمو بزارم برم. نبخاطر خودم بخاطر خودش. 

2810