2777
2789
عنوان

ازدواجای سنتی و مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 34 پست
مجردی هزار بار بهتره ولی اگر بحث ازدواج باشه سنتی انگار فقط هدف مبادله کالا و جفتگیریه خیلی زشته این ...

چی بگم والا ،خب کسایی که بلد نیستن مدرن یکیو پیدا کنن فقط این روش براشون میمونه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجردی هزار بار بهتره ولی اگر بحث ازدواج باشه سنتی انگار فقط هدف مبادله کالا و جفتگیریه خیلی زشته این ...

اما خیانتم کمتره توش 

من تلفیقی ددست دارم نه مرگدرن نع سنتی

این کاربری دست دو نفر است
2805
خب الان میخوام مدرن یکیو پیدا کنم اصولیش چجوریه

اینکه بخوای یکیو پیدا کنی داستانش متفاوته

اول باید خودتو به سطح خوبی برسونه تا ادمای خوب و هم سطح تو رو ببینن و بهت پیشنهاد بدن 

ولی منظورم از اصولی واسه خود رابطه بود 

🏃🏻‍♀️

هیچ فرقی نداره

مهم اینه آدم خوب پیدا کنی و حتما تو جلسات آشنایی بهش علاقه مند بشی

سنتی هم اگه درست انجام بشه اشکال نداره

نه از اونا که تو هزار تا خونه قل میخورن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چی بگم والا ،خب کسایی که بلد نیستن مدرن یکیو پیدا کنن فقط این روش براشون میمونه دیگه

اخه حداقل داخل مدرن یکی دو سال با طرف در ارتباطی داخل سنتی دقیقا بی شناخت تر میشه ازدواج

ازدواج مدرن بنظر من بهتره ، همینجوری یهویی که عاشق معشوق نمیشی ، اول براساس معیارهات با طرف اشنا میش ...

خب اره درست میگی،ولی میدونی چیه هنوز خیلی از دخترا هستن که برای بیرون رفتن محدودیت دارن ،اونموقع مجبورن با چت با طرفسون حرف بزنن ،روانشناسا هم میگن که برای شناخت حتما باید رو در رو حرف بزنی ،اینجوری سخت میشه😂

تاپیک بغلی یه ازدواج سنتی بودکه چشمش فقط پول پسره رو گرفته بودبازم منطقی و درست نبودبنظرم ربطی به ای ...

خب پول خیلی تو ازدواج مهمه

تو مدرنشم مهمه حتی

من اگه همسرم فقیر بود احتمالا کلا به ازدواج ختم نمیشد

چون کلا مرد فقیر بهم وایب مردونه نمیده

باید بتونه رفاه فراهم کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بددلی ازدردبی درمونم بدتره

دقیقا ،یه فیلمی هست اسمش «قرمز»مرد رابطه با اینکه پولداره اما شکاک و بد دله ،زنشو دوست داره ولی در حد مرگ کتکش میزنه و میگه حتی برای خرید هم نباید بری بیرون

اما خیانتم کمتره توش من تلفیقی ددست دارم نه مرگدرن نع سنتی

والا ربط داره به آدم خیانت

نصف قدیمی ها بیشتر سنتی بودن والا خیانت کم نیست داخلشون ولی حرفتو تا حدودی قبول دارم چون خانواده های مدرن معمولا بچه هاشون زیر بار سنتی نمیرن طبیعیه که خانواده‌های فرهنگ پایین تر این کار انجام بدن بخاطر همون فرهنگ هم خیلی ها ترس خانواده دارن جرعت خیانت ندارن در کل آدم خوب باشه حالا هرکدوم بود ولی من واقعا نمیتونم با کسی برم زیر یک سقف که بقیه نشونم دادن یا دوستش ندارم یا شناخت ندارم بنظرم ازدواج چیزی نیست یهو انجامش بدی بعد شناخت دوست داشتن باید ازدواج باشه نه قبلش

2810