2777
2789

+مسئولا:بزار امشب بخوابیم 

اگه خواب خوب دیدیم ک تغیرات خوبی توش ایجاد میکنیم

اگه خواب بد دیدیم یا زنمون باهامون قهر کرد ک پدرتونو در میاریم

فعلا لامپا رو قطع کنین میخوایم بخوابیم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من ک زدم ب اون در دیگ واسش نمیخونم البته دانشگاهم میرم برا همون کنکورو گزاشتم کنار ولی عذاااب وجدان ...

منم دقیقا مثل شما 

دیگه کلاس هم نمی‌رم 

خسته شدم هر دفعه یه سازی میزنن 

تا فردا صبح بارش حق 😂

والا بخدا که همینه😂💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

رشته دانشگاهتون چیه هدفتون برای کنکور چی بود ؟

آموزش ابتدایی؛

راستیتش فرهنگیان میخواستم ظرفیته شهرمونم ک کم ،۵ نفر بیشتر نمیخواستن دیگه قسمته من نشد

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
ولی از ی طرف ی عذاب وجدانه خاصی دامن گیرم شده ول نمیکنهه

اگه علاقه به رشته دیگه ای داری  برای کنکور درس بخون

مثل من بدبخت میشی ۴سال رشته ای رو توی دانشگاه خوندم که علاقه نداشتم الان پشیمونم میگفتم کاش میشد همون ترمای اول درس میخوندم برای کنکور و باز کنکور میدادم.

دنبال بهونه نباش حواشیو بزار کنار و برای هدفت تلاش کن

وگرنه ....خوددانی

اگه علاقه به رشته دیگه ای داری برای کنکور درس بخونمثل من بدبخت میشی ۴سال رشته ای رو توی دانشگاه خون ...

میدونم همه اینارو ولی خسته شدم کم اوردم

ب حواشی اهمیتی نمیدم

فقط میخام واسه ارامشه روانم کمی دور بشم از محیطه کنکوری بودن

اما از ی طرف خیلی عذاب وجدان دارم سر نرسیدن ب هدفم که دانشگاهه فرهنگیانه

با این حال منفعلم و کاری نمیکنم

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
2810