2777
2789
عنوان

ازدواجای سنتی و مدرن

161 بازدید | 34 پست

ازدواج سنتی از یه نظر خوبه از نظر دیگه نه ،از این نظر خوبه که میتونی بدون قاطی کردن احساساتت تصمیم بگیری ولی از طرفی وقت کمی داری تا بفهمی از ته دل اونو دوستش داری یا نه ،به هر دلیلی ممکنه یا تو رد بشی یا تو اون فرد رو رد کنی ،ولی بعدش اگر بفهمی که خواستگارت رفته ازدواج کرده با اینکه مناسب هم نبودید بازم یه حس سنگینی میوفته به دلتون .

از طرفی ازدواج سنتی اینجوریه که تو تا بیای فرد مورد علاقتو از بینشون پیدا کنی باید چندین مورد رو ببینی و این خسته کنندس و ناامید میشی.

ازدواج مدرن هم یسری بدیا داره با احساسات تصمیم میگیری و دیگه نمیتونی کاملا با منطق تصمیم بگیری یجورایی احساس به منطق چیره شده ،طرفو کامل هم بشناسی خانوادشو ندیدی بالاخره خانواده هم مهمه و روز خواستگاری و آشنایی میبینیشون ،ولی باهاش کلی خاطره داری عشق رو تجربه کردی ،احتمال شکست زیاده یجورایی داری ریسک میکنی ،ممکنه یکسال یا بیشتر باهاش باشی ولی به سرانجام نرسه و وقتت هدر بره.

هر دو نوع ازدواج سخته،درسته نصفی از جوونا رفتن سمت ازدواج و اشنایی مدرن ولی من خودم به عنوان یه دختر مجرد خیلی استرس دارم ،نه میتونم با خواستگارای سنتی پیش برم نه میتونم مدرنیته یکیو پیدا کنم

تاپیک بغلی یه ازدواج سنتی بود

که چشمش فقط پول پسره رو گرفته بود

بازم منطقی و درست نبود

بنظرم ربطی به این چیزا نداره

آدم باید رو خودش کنترل داشته باشه و آگاهانه فکر کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دلیلش اینه خیلی به خودت سخت گرفتی و نمیخای از نقطه ی امنت خارج شی

اومدیم و عاشق شدی و شکست خوردی

نمیمیری که

میشه تجربه

انقدر زندگی رو سخت نگیر،بدتر ضربه میخوری

راجب سنتی هم نظری ندارم چون اصلا نمیپسندم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

البته سنتی ی بدی دیگم داره

ک شما ردش کنی میره در خونه بغلی

بغلی رد کنه اون یکیی همسایه بغلی

شمسی و قمری فرقی نداره کی زنش بشه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ازدواج مدرن بنظر من بهتره ، همینجوری یهویی که عاشق معشوق نمیشی ، اول براساس معیارهات با طرف اشنا میشی اگه معیارهای اولیه رو نداشته باشه قطعا همون دو سه روز اول تموم میشه قضیه اما اگه اونا اوکی باشه میری سراغ اشنایی بیشتر

مجردی عشق و حال

اخه ما انسانیم نیاز به جنس مخالف چه تو مذکر چه تو مونث نهادینه شده ،نمیشه مجرد موند نه فقط بخاطر بحثای جن.سی ،یکیش تنهاییه که ما از تولد تا پیری این ترس اساسی بدنمونه

تاپیک بغلی یه ازدواج سنتی بودکه چشمش فقط پول پسره رو گرفته بودبازم منطقی و درست نبودبنظرم ربطی به ای ...

خیلی بده اینجوری،چه بسا ادمای پولداری که خسیسن یا بد دل و شکاکن ،یا تحقیر کننده هستن 

2810