2777
2789
عنوان

این افراد طوری رفتار می کنند که شما فکر کنید نیمه گمشده تون هست ⚠️

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 38 پست
وای رابطه عاطفی من ی هفتس قروقاطی شده افتضاح ترین حالت ممکن😐😐😐ینی هر لحظه منتظر مرگم بودم😅😅 واق ...

عزیز دلم... 

الهی که هرچی خیر هست واسه تون پیش بیاد ❤️ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته مرزی یا بردرلاین واقعااا همونقدر عمیق عشقو تجربه میکنه در حدی که زندگی خودشون فدا میکنن خودکشی ...

دقیقاااا 

2805
مرسی عزیزم هم چنینهمیشه همینقد تاپیکای مفید میزنی؟کانال یا چیزی نداری تو تلگرام که کمک کننده شخصی با ...

عزیزم جواب دادم اما نمی دونم واسه تون اومد یا خیر 

این اشنایی واقعی چطوری به دست میاد؟ 

من فکر میکنم، شاید هم اشتباه فکر میکنم، آدما تو رابطه انقدر حواسشون پرت طرف مقابل میشه که نمیتونن شناخت واقعی پیدا کنن. مثلا همین مثال شما، اون کسی که انقدر تحت تاثیر قرار گرفته دیگه حواسش نیست و نمیتونه طرف رو بشناسه. پس باید چیکار کرد؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

مطمعنی توی دسته ی بردلاین قرار میگیره ؟ بیشتر شبیه افراد سایکو هست ، چون افراد سایکو تا یه مدت بقیه رو که اسباب بازیشون کردن حالب میدونن و بعد ازش خسته میشن و روی واقعی‌شان رو نشون میدن

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کجا

همین جا 

پس به احتمال زیاد واسه تون نیومده 

حقیقتش گفتم قربان شما 💖 

نظر لطف شماست 🌹 

و عرض کردم که شاید سوگ درمانی عشق بهتون کمک کنه البته کسی هم که سوگ درمانی عشق انجام میده بهتر هست تو این کار حرفه ای باشه که مراجع بتونه مثل قبل به زندگی ادامه بده 

مطمعنی توی دسته ی بردلاین قرار میگیره ؟ بیشتر شبیه افراد سایکو هست ، چون افراد سایکو تا یه مدت بقیه ...

شبیه هم هستند 

و بردرلاین هم روی مود بعدی شون دچار این حالت میشند 

شاید به قول شما بیشتر تو این دسته باشند 

البته شبیه چندشخصیتی ها هم هستند 

این اشنایی واقعی چطوری به دست میاد؟ من فکر میکنم، شاید هم اشتباه فکر میکنم، آدما تو رابطه انقدر حواس ...

شاید اگر با مشاور پیش از ازدواج حرفه ای همراه بشه بتونه به شناخت واقعی برسه 

اما اون هم معلوم نیست و اگر توی عشق شدید باشند باز ممکنه خللی توی آشنایی باشه 

شبیه هم هستند و بردرلاین هم روی مود بعدی شون دچار این حالت میشند شاید به قول شما بیشتر تو این دسته ب ...

دو قطبی ها لحظه ای دچار تغییر میشن به خاطر همین افراد قربانیان کمتره 

شخصیت مرزی هم تا حدی میتونه این رفتار رو داشته باشه 

خطرناک ترین سایکوپث * یا سوسیوپاث * هست 

اما در کل بیماری های روانی باهم دیگه میان و فقط درصد یکیشون یکم بالاتر از بقیه اس 

این اشنایی واقعی چطوری به دست میاد؟ من فکر میکنم، شاید هم اشتباه فکر میکنم، آدما تو رابطه انقدر حواس ...

مشاور های خبره میتونن تشخیص بدن 

در کل دعا کنید به طور آدم بد نخورید ، چون بعضیاشون واقعا میتونن خود واقعی رو به خوبی پنهون کنن

دو قطبی ها لحظه ای دچار تغییر میشن به خاطر همین افراد قربانیان کمتره شخصیت مرزی هم تا حدی میتونه این ...

جالب بود 👍

و سپاس از این که شما هم راهنمایی های خوبی کردید 🌸

2810