2777
2789

ایران از نظر تعداد #دانشجوی_دختر تو جهان اول شده:)))) هیچ کشوری اندازه ایران دانشجوی دختر نداره و ما با ۶۷.۳ درصد اولیم:))))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

الان یه منگول میاد میگه

این کار.......میخواد خانواده های ایرانی رو به فنا بدن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

چه فایده وقتی کار مرتبط با رشته نیست.

چه فایده وقتی ۹۰ درصد این دانشجوها هیچ بار علمی ندارن و فقط رفتن دانشگاه غیرانتفاعی چلغوزآباد یه مدرک بگیرن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کاش یه آمار هم درمیاوردن از اینکه چند درصد از همین دخترا بعد دانشگاه وارد شغل مرتبط با رشتشون میشن؟! یا اصلا شاغل میشن!!!!

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
چرا ژاپن کمهه از ژاپن انتظار نداشتم 😭

چندین سال پیش یه مطلبی میخوندم که تو ژاپن عمدتا تو دوران مدرسه هر دانش اموز استعدادش مشخص میشه و طبق همون پیش میره و دیپلمش رو تو همون رشته میگیره. بعد از اون میتونه به صورت تخصصی وارد بازار کارش بشه و دیگه هرکسی برحسب علاقه ش میتونه تحصیلات اکادمیکش رو ادامه بده که خیلیاشون احساس نیاز نمیکنن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چندین سال پیش یه مطلبی میخوندم که تو ژاپن عمدتا تو دوران مدرسه هر دانش اموز استعدادش مشخص میشه و طبق ...

وای چقدر جالبب

خوشبحالشون

فک کنم یه حالتی مثل آوسبیلدونگ آلمان باشه صرفا مهارت آکادمیک ملاک نیست

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

2810