2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم ف ا ل من ک گفت اون اقا پسرم ب شما علاقه داره و اگ صلاح میدونی میتونی بهش نزدیک بشی و اگ همین ک ...

خدا از دهنت بشنوه قشنگم 🩷🩷

یکم آروم تر شدم 😘🩷

پس خوب اومد ؟ 

یه فا‌ال برای میگیری ببینی به هم می رسیم یا نه ؟! یا همین فاال این رو هم نشون میده ...

قربونت برم قشنگم 🩷

میخام بدونم خونواده ی عشقم بلخره راضی میشن و برام پاپیش میزارن و منو عشقم بهم میرسیم ؟

عزیزم ایشالا  ف ا ل مگ ک گفت شاید یکم بد قلق باشن ولی ب امید خدا راضی میشن اخرش نگران نباش عزیزم من ب ف.ا.ل فاطمه زهرا خیلی اعتقاد دارم شاید باورتون نشه یک سال با همین .ف.ا.ل خودمو امید دادم و اخرش هم تمام ف.ا.ل هام درست دراومد

مشکلت چیه عزیزم

عزیزم برای منم بگیر چرا همش دعوا داریم کی دوباره باهم خوب میشیم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
عزیزم ایشالا ف ا ل مگ ک گفت شاید یکم بد قلق باشن ولی ب امید خدا راضی میشن اخرش نگران نباش عزیزم من ...

عزیزم لطفا واسه منو بگو بین دوراهی بمونم یا برم هستم اخرش چی میشه حسم درسته به پارتنرم

عزیزم ایشالا ف ا ل مگ ک گفت شاید یکم بد قلق باشن ولی ب امید خدا راضی میشن اخرش نگران نباش عزیزم من ...

ممنونم مهربونم منم خیلی امیدوارم اخه حسمون اشتباه نیست اره بدقلقن خیلی بهمون سختی میدن 

عزیزم امکانش هست یا میتونی بفهمی که چقدر دیگه طول میکشه این راضی شدن و پاپیش گذاشتنشون  

مرسی مهربونم

عزیزم برای من میگیری میخوام بدونم با پارتنرم ازدواج میکنم یا نه، ازدواج خوبی دارم؟ 

2810