خانوما من از سایت دینا شاپ یکم آبان لباس سفارش داده بودم یکو نیم هزینه لباسا شده بود امروز به دستم رسید بیاین ببینین چه آشغالهایی فرستادن بخدا اصلا همه شون روی هم سیصد تومن هم نمی ارزن سرم درد گرفته از ناراحتی کاش میشد ازشون شکایت کنم عوضیای کلاهبردار
منم جاریم اومد خونمون نون سیر سفارش دادم با همبرگر از یه رستوران شیک که صد دفعه رفتیم خیلی غذاش خوب بوده بعد وقتی باز کردم نون سیرش بهم چسبیده بود له شده بود اصلا افتضاح پاشدم رفتم شعبه رستوران غذا رو کوبوندم رومیز انقدر که افتضاااااااح بود نون همبرگرشم بیات بود پولو بهم برگردوند اما نگرفتم اومدم
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر سایت داره برو پایین سایتش، بزن رو نماد اینماد . ازون طریق ثبت شکایت کن
بعدم برو حصوری شکایت کن
چون هزینه ای هم ک کردی بالاست حتما پیگیری میکنن و پولت برمیگرده
درس عبرتی هم برای اونا میشه
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دیگه مملکتی که به شکایت رسیدگی نکنه اینا هم راحت دزدی میکنن دیگه ما پول حلال میخوریم اینیم وای به حال حرام خورا البته به بعضیا حرام میفته خدا ازشون نگذره آدم تو این زمونه که گرونی باید حضوری بره خرید حضوری هم کلاه میزارن سر آدم چه برسه اینترنتی بخری خواهر من اتو کار خیاط یه مانتوهایی میاره برا اتو خود مانتو خوش دوخته جنس افتضاح میگم اینا رو کی میخره میگه اینترنتی میفروشه