2777
2789
عنوان

دست پاهام داره می لرزه 😭 داداشم اون حرفایی که نباید میزد بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 65 پست
معمولا تو تاپیک آقایون نمیرم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم و کامنت نذارم داداشت خیلی گوه خورده مگه الک ...

ممنونم خواهر سلامت باشین خواهرم اینجا بود الان که پدر مادرم بیاد خودش براشون تعریف میکنه چه حرفایی زد قطعا منم به حسابش میرسم به وقتش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا اصلا ازش نترس (اصلا)و سعی کن ویدیو بگیری به پدر مادرت نشون بدی و این بیچاره ملعبه دست زنشه حرفا ...

دارم براشون نقشه میکشم ☺️ من از صد نفر مثل اونا باهوش ترم 

2805
بله من خودمم می‌دونم دیگه برادری ندارم می‌خوام برم پیش این دعا نو یسا زبون بندی چیزی بگیرم

عجیبه برام که به خرفهاش توجه میکنید اگر پدرتون اموالی به نامش نزنه نو بحث ارث سهم هر کدوم از شما یکسانه  به حرف اون نیست که

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
عجیبه برام که به خرفهاش توجه میکنید اگر پدرتون اموالی به نامش نزنه نو بحث ارث سهم هر کدوم از شما یکس ...

آخه اینا معمولا به زور از پدر و مادر امضا می گیرن

دایی من پدربزرگم را معتاد کرد بعد وابسته ی مواد کرد، وقتی مواد می خواست بهش گفت تمام اموالت را بزن به نامم

مواد هم به بهانه ی مسکن و دارو و ... اوایل بهش می داد

2810