2777
2789
عنوان

دست پاهام داره می لرزه 😭 داداشم اون حرفایی که نباید میزد بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 65 پست

اسی پسر

توی تمام خانواده ها یک قلدری که حق بقیه را بخوره هست

توی خانواده ی مادرم دایی بزرگم حق ارث خواهر و برادرهاش را خورد و تمام طلاهای مادربزرگم را ازش درآورد برای خودش

به زور از پدربزرگم امضا گرفت برای املاکش

خونه هم به اسم مادربزرگم بود ازش گرفت

همه چیز را از آن خود کرد

فقط سادگی مادرم که هنوز بهش میگه داداش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اسی پسرتوی تمام خانواده ها یک قلدری که حق بقیه را بخوره هستتوی خانواده ی مادرم دایی بزرگم حق ارث خوا ...

ولی من پوستشو میکنم مگه می‌تونه همچین کاری کنع

چقد پستههیچ غلطی نمیتونه بکنه نگران نباش..از لحاظ قانونی اموال بینتون تقسیم میشهو یکی از کاربرا درست ...

پدر مادرم خودشونم فهمیدن ولی کاش ضبط میکردم حرفاشو

این حرفاش باعث شد نیت و ماهیتش رو بشناسیدسعی کنید مراقب باشیدروی احساسات و اعصاب خودتون مسلط باشید

بله نیتشو دیگه می‌دونم خواهرم هم اینجا بود اونم انگار یه لیتر آب سرد ریختن روش حرفاش خطرناک بود 

بگو عرضتم دیدم .بیا برو بلکه زنت تونست جمعت کنهمحلش نزار زن گرفته فکر کرده آدم شده

خون به دلشون میکنم فکر کردن میتونن این کارو کنن من خواهرامم باهامن

میگن بزار زن بگیره بره پی کارش مگه الکیه این حرفا رو میزنه بابام دهنشو سرویس می‌کنه

خب وقتی پدر و مادرت نخوان بهش زیادی بدن اونم هیچ کاری نمیتونه بکنه

🏃🏻‍♀️

2810