2777
2789
عنوان

سگ کوچولو تو کوچه مچاله شده بود یخ کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست
چرت و پرتا چیه میگی😐

چقدر بی ادبی دیگه ریپ لای نکن !! مشخصه بی سوادم هستی!!! چهارتا کتاب بخون حداقل متوجه بشی اگر میخواد به حیوان وحشی غذا بده یا باید تحت سرپرستی بگیره یا از خیرین کمک به حیوانات کمک بخواد !!! https://makiandampars.com/%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%9B-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D8%A2

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه اینو یه مردم بفهمونی خیلی سخته چون مردم دلشون میسوزه این ذات انسان هست وظیفه شهرداری و نهاد ها ...

کاملا حرفتون درسته ... منم خیلییی دلم میسوخت برای پرنده ها که تو تابستون از تشنگی میمردن ... تصمیم گرفتم یه خونه درست کنم براشون و تحت سرپرستی بگیرمشون !!! یعنی واکسن و دکتر و کنترل زاد و ولد!!! متاسفانه مردم اصلا آگاه نیستن ... استارتر هم انگار نظرش مخالفه و نمیدونه چه ظلمی به محیط زیست میکنه ... متاسفانه همین خانم که بی ادبانه جواب منو داده تو تاپیکاش دنبال جن و دعاست .... 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
راسته فقط ارومیه داره دانشگاه دام پزشکی🥲

نه عزیزم😂

من خودم کرمانشاهیم ، شهر خودم دارم دامپزشکی میخونم

تهران داره ( هم دانشگاه تهران و هم علوم تحقیقات)

شیراز

مشهد 

کرج

سنندج

خرم آباد 

امسال برای اولین بار همدان 

شوشتر 

گرمسار

ارومیه 

تبریز

بابل و خیلی شهرای دیگه

البته بعضی شهرا مثل سنندج فقط آزادشو داره