2777
2789
عنوان

سگ کوچولو تو کوچه مچاله شده بود یخ کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرکز نیستم.یه شهر کوچیکم.ولی دیدم دامپزشکی یک چند تا.حتما عکسشو میذارم برات ببینی شب تونستی چک کن پی ...

اگر‌میخوای تو خصوصی برام بفرست 

بگم حامیا بیان کمکت 

ببرن مرکز کمکش کنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مرکز نیستم.یه شهر کوچیکم.ولی دیدم دامپزشکی یک چند تا.حتما عکسشو میذارم برات ببینی شب تونستی چک کن پی ...

به هیچ عنوان به حیوانات وحشی غذا ندید و اون ها رو دستی نکنید!!! به چه علت ؟ اولا اون ها دیگه دستی میشن و شکار نمیرن و احتمالا اگه بهشون کسی غذا نده میمیرن دوما سگ ها دیگه نمیتونن با بقیه نژاد خودشون جفت گیری کنن و احتمالا با گرگ ها جفت بشن که نتیجه وحشتناکی به وجود میاد میتونید سرچ کنید ...! و در آخر احتمالا اگر سگ دستی بشه خیلی ها میان آزارش میدن یه پیچ دام پزشک فالو داشتم طرف رفته بود دست و پای بچه گربه زنده اهلی رو گرفته بود قطع کرده بود و رهاش کرده بود برای جادو جنبل!!!! 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
به هیچ عنوان به حیوانات وحشی غذا ندید و اون ها رو دستی نکنید!!! به چه علت ؟ اولا اون ها دیگه دستی می ...

گرگاس از منظر حیات وحش به دلیل اینکه حاصل جفت‌گیری سگ و گرگ است که می‌تواند بر خلوص ژنتیکی گرگ‌ها نیز تاثیر منفی گذارد و تهدیدگر یا محدودکننده زیست‌گاه یا غذای حیات وحش در چرخه‌های غذایی باشد. همچنین این موجود به توله‌های حیات وحش نیز حمله کرده و آنان را به راحتی ازبین می‌برد و از این طریق نسل گونه‌های خاص جانوری را هم مورد تهدید قرار می‌دهد.

هجوم گرگاس‌ها مشکلات و خسارات زیادی را برای روستاییان نیز به وجود می‌آورد که یکی از آسیب‌های این حیوان به روستائیان خسارات مالی وارده به دام‌های آنها است.

گرگاس یا به اصطلاح کارشناسی‌تر هیبرید، موجودی بسیار مرموز است زیرا نمی‌توان تنها از روی ظاهر آن‌را از گونه‌های سگ و گرگ تمایز داد و تشخیص و شناخت آن گاها فقط با انجام آزمایش‌های ژنتیکی امکان‌پذیر خواهد بود که همین موضوع به خطرناک بودن این حیوان اضافه می‌کند اما می‌توان گفت که این حیوان بسیار قوی‌تر و باهوش‌تر از سگ و گرگ است و بر خلاف گرگ‌ها از انسان نمی‌ترسد.

میتونید بیشتر مقاله بخونید راجب به گرگاس ها ... 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
گرگاس از منظر حیات وحش به دلیل اینکه حاصل جفت‌گیری سگ و گرگ است که می‌تواند بر خلوص ژنتیکی گرگ‌ها نی ...

شما با نجات دادن یک توله سگ و رها کردنش (درصورتی که بتونه تو حیات وحش زنده بمونه)  قراره چندین توله سگ ،یا توله حیوانات اهلی و نظم حیات وحش و چرخه غذایی رو بهم بزنید ... پس اگر میخواین بهش کمک کنید اون رو به سرپرستی بگیرید یا رهاش کنید!!!!‌

اگر‌میخوای تو خصوصی برام بفرست بگم حامیا بیان کمکت ببرن مرکز کمکش کنن

الان شوهرم رفت هم براش شیر ببره هم عکس بگیره گفت دیشب خیلی سر صدا کرده مادرشوهرم گذاشته جلوی در اونم رفته ای خدا مطمئنم میمیره

الان شوهرم رفت هم براش شیر ببره هم عکس بگیره گفت دیشب خیلی سر صدا کرده مادرشوهرم گذاشته جلوی در اونم ...

بذار ببینیم چی میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان شوهرم رفت هم براش شیر ببره هم عکس بگیره گفت دیشب خیلی سر صدا کرده مادرشوهرم گذاشته جلوی در اونم ...

اگه خیلی کوچیکه فقط شیر بدین یا نون بریز تو نون بخوره

گوشت اینا ندیدن کرم میزنه شکمش اگه خیلی کوچیکه

2810