2777
2789
عنوان

مادر شوهرم رو ببریم با خودمون یا نه

511 بازدید | 54 پست

من عقد هستم 

تو مدت عقد خانواده همسرم با تک تک رفتار هاشون نشون دادن که رپ ما هیچ حسابی نکنید همیشه مثل غریبه ها رفتار کردن همیشه خودشون رو کنار کشیدن 

چیزی هم خریدیم ایراد گرفتن و مسخره کردن 

حالا بنظرتون برای خرید سرویس چوب ببریمش؟؟؟ اصلا دلم نمی‌کشه بیاد؛ با خودش مشکلی ندارم ولی دلم میخواد تو خرید کسی کنارم باشه که ذوقمو داره حسادت نمیکنه با قلب صاف نظر میده 

چیکار کنم الان بنظرتون ؟ همین چندروز پیش هم بود که حرف تو دهن مادر من گذاشته به همسر من گفته همسرم متوجه حقیقت شد که مادرش دروغ گفته ولی بهش گفتم به روی مادرت نیار ولش کن

چیکار باید بکنم؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه

دل خودمم همینو میگه 

وقتی یکی طوری رفتار می‌کنه انکار غریبست من براچی آشنا حسابش کنم

2805
خودتو شوهرت باهم برین خوشت میاد خریدو زهر کنه برات

جلو شوهرم هیچ‌کار نمیکنه کلی بهم احترام می‌ذاره میگه هر طور خودتون صلاح میدونید 

آخه مادر و مادربزرگم خیلی برای من و همسرم ذوق دارن آدمی نیستم از کسی نظر بگیرم ولی دلم میخواد همراهم باشن

سرویس چوب رو اگر پسر میگیره که بله مادرش باید باشه چون هنوز پسر اون خونست و داره جهیزیه میخره باید خانوادش نظر بدن مث شما که جهیزیه میخری مامانت نظر میده اگر دختر باید بخره که نه لزومی نداره مادر شوهر باشه

به نظرم کسی رو ببراز جنس سرش بشه. بتونه قیمت چونه بزنه. به نظرم اگر دعوا نمیفته نبر. اینطور خودت راح ...

دعوا که تاحالا نیفتاده ولی از اینکه بدون نظر اونا خرید میکنیم حرص میخورن اذیت میکنن 

وقتی قرونی پول نمیدن و مثل غریبه هام رفتار میکنن براچی ببریمشون 

سر خرید عقد با کلی آدم رفتم خرید کلی احترام گذاشتم بهشون الان دیگه دلم نمی‌کشه کسی که از من خوشش نمیاد بیاد

جلو شوهرم هیچ‌کار نمیکنه کلی بهم احترام می‌ذاره میگه هر طور خودتون صلاح میدونید آخه مادر و مادربزرگم ...

نهایت با مامان یا مادر بزرگت برو حداقل ذوق کنن برات بهت خوش بگذره  

سرویس چوب رو اگر پسر میگیره که بله مادرش باید باشه چون هنوز پسر اون خونست و داره جهیزیه میخره باید خ ...

مادرش تا الان کجا بوده؟ 

ما زیر قسط و بدهی بودیم برای وسایل پسر خودش کجا بوده؟ 

کدوم مادرشوهر دیدید به عروسش سیصد هزار تومان پاگشا بده 

یا کادو های عقد پسرشو برداره بگه چون براتون گوسفند کشتیم به پای اون 

نهایت با مامان یا مادر بزرگت برو حداقل ذوق کنن برات بهت خوش بگذره

اره به مادر و مادربزرگم میرم ... بنده خدا ها اینقدر ذوق دارن حالا ببریمشون هم نظر نمی‌خوام از کسی ولی همین که خوشحالیشونو میبینم می ارزه برام 

ولی از طرفی هم میگم مادر پسر حق داره باشه شاید اما خب دلم باهاش اصلا صاف نیست 

دعوا که تاحالا نیفتاده ولی از اینکه بدون نظر اونا خرید میکنیم حرص میخورن اذیت میکنن وقتی قرونی پول ن ...

درسته. الان اولویت باید خودتون باشید. به دور از مشکلاتی که با هم دارید هر خریدی که بخواهید بکنید یه حاشیه از‌‌ درمیاد. 

2810