2777
2789

موضوع اینه که یکی از اقوام خیلی نزدیک سر یه مسئله ای براش پیش اومده بود و ما خیلیییی کمکش کردیم و خانوادمم پیگیرشون بودن 

قربونی کشتن ک ماهم امروز خونشون بودیم و همسرم کمک کرد تو قطعه کردن گوشت های قربونی 

حالا این بنده خدا ( که سابقه داره داره کلا تو این مدل احترام گذاشتن های بظاهر ولی در عمل بی احترامی ) 

به من گفت این قربونی خودت اینم واسه مادرت اینا 

منم هی گفتم نه نمیخواد ازین حرفا و شرمنده شدم 

اومدم خونه دیدم به خدا قسم یه تیکه استخون 

باا اندازه دو تا کف دست چربی که اندازه یه انگشت بهش گوشت چسبیده !!! چربی ک میگم دنبه نه ها اون چربی شل و ولی و ادم میندازه دور !! 

خداییش بهم برخورد ن بخاطر گوشت که اگه نمیداد اصلا انتظار نداشتم ولی این بی احترامیه ک اشغال گوشت بهم داده !! 

من اصلا روم نمیشه اونو بدم ب خانوادم 

اما دوست دارم بهش بفهمونم که اشغال گوشت بود نه گوشت !! فکر نکنه ادم حالیش نمیشه !! 

اما نمیدونم چی بگم و چیکار کنم 😒

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بازم تاکید میکنم اینا کلا تو بی احترامی استادن فکر نکنین فقط داستان گوشته 

من از بی احترامی و لایق این اشغال گوشت دونستن ناراحتم اگه نمیدادن ناراحت نمیشدم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

جواب هوش مصنوعی

خیلی متاسفم که این اتفاق افتاده و احساس بی‌احترامی می‌کنید. این نوع رفتارها می‌تونن واقعاً ناراحت‌کننده باشن. اگرچه ممکنه سخت باشه، اما بهترین راه اینه که با آرامش و احترام موضوع رو مطرح کنید. اینجا چند پیشنهاد دارم:

### **1. بیان مستقیم و محترمانه:**
- **صحبت کردن با فرد مورد نظر**: می‌تونید بهش بگید که احساس کردید این کار بی‌احترامی بوده و توضیح بدید که چرا اینطور فکر می‌کنید. مثلاً:
- "من واقعاً از کمکتون ممنونم، اما احساس کردم که این گوشت خیلی کم و بی‌کیفیت بود. آیا ممکنه اشتباهی رخ داده باشه؟"

### **2. استفاده از طنز:**
- **بیان موضوع با طنز**: گاهی اوقات استفاده از طنز می‌تونه به کاهش تنش کمک کنه. مثلاً:
- "فکر کنم این گوشت برای رژیم لاغری خیلی مناسبه، چون تقریباً چیزی برای خوردن نداره!"

### **3. نادیده گرفتن و گذشت:**
- **بی‌توجهی به موضوع**: اگر فکر می‌کنید که مطرح کردن موضوع ممکنه به تنش بیشتری منجر بشه، می‌تونید تصمیم بگیرید که از این موضوع بگذرید و به خودتون یادآوری کنید که ارزش شما بیشتر از اینه که به چنین رفتارهایی اهمیت بدید.

### **4. مشاوره با دیگران:**
- **مشورت با دوستان یا خانواده**: صحبت کردن با کسی که بهش اعتماد دارید می‌تونه به شما کمک کنه تا بهترین راه‌حل رو پیدا کنید.

مهم اینه که به خودتون احترام بگذارید و اجازه ندید که این نوع رفتارها روی روحیه‌تون تأثیر منفی بذاره. شما ارزشمند هستید و نباید به خاطر رفتارهای دیگران احساس ناراحتی کنید. ❤️

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
جواب هوش مصنوعیخیلی متاسفم که این اتفاق افتاده و احساس بی‌احترامی می‌کنید. این نوع رفتارها می‌تونن و ...

هوش مصنوعی چه بلا شده🤣🤣 

ولی اخه این همش چربی بود واسه رژیم اصلا خوب نیست🤕🤣

جواب هوش مصنوعیخیلی متاسفم که این اتفاق افتاده و احساس بی‌احترامی می‌کنید. این نوع رفتارها می‌تونن و ...

عزیرم چه باحاله برنامش،جواب دو عااالی بود😉👏

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چجوری میتونم با هوش مصنوعی حرف بزنم؟؟؟

به یکی از استورها مثل بازار یا مایکت یا گوگل پلی میری عبارت copilot رو سرچ میکنی توی گزینه ها microsoft copilot رو دریافت و نصب میکنی

هوش مصنوعی چه بلا شده🤣🤣 ولی اخه این همش چربی بود واسه رژیم اصلا خوب نیست🤕🤣

به هر حال هوش مصنوعی ام بعضی موقع ها اسکول بازی در میاره🤣😜

شما ببخشید😢

اگرم چیزی گفتنو تیکه انداختن که گوشتش کمه بگو دقیقا با همون گوشتی که بهم دادید این غذا رو درست کردم ...

قبلشم از گوشته عکس و فیلم بگیر که یوقت نگن ما که بیشتر داده بودیم بهتوننن

2810