2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم تنها نره خونه مادرش 😶💔⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 25 پست
هرچی بیشتر نقطه ضعف بدی بیشتر سواستفاده میکنن تنها راهش اینه بزنی ب در بی خیالی انگار ک مهم نیستن رف ...

چجوری مهم نباشه وقتی انگار داره ازم میگیرتش 😶

با رفتارش اذیتم می‌کنه بخدا بابتش گریه میکنم :) 

الان تو همین تاپیک نگاه کنید نصف معترض هستن از تاپیک و حرفم ! اما من هیچکس رو مقصر نمیکنم چون رفتار ...

اسی حرفای کاربرای اینجارو جدی نگیر همینا همین رفتارو ببینن اولین نفر خودشونو همسرشونو مادر همسرشونو از وسط دونیم میکنن😂

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر شوهرم دراز کشیده بود مادرشوهرم رفت پتو اورد انداخت روش بعد رفت زیر پتوی پسرش(جاریم خونه نبود)

درحالیکه کاری به شوهرش نداره جدا از پدرشوهرم میخوابه

میخوان اذیت کنند هر چی بیشتر حساس بشی بیشتر اذیت میشی

بیخیال 

2805

نگران نباش

شوهرتو کسی ازت نمیگیره

این رفتارا فقط از هم دورتون میکنه

یکم سیاست داشته باش و شوهرتو مدیون خودت کن

اینم درک کن که ما خانوما روزی دو سه بار با مامانمون حرف‌میزنیم

چرا شوهرامون‌نباید حرف بزنن

اونم مادره به هرحال

الهی عزیزم همین مادرشوهرت مطمئن باش قبل اومدن تو اصلا پسرشو ادو حساب نمی‌کرد کلا خانواده شوهر همینن تا پسر ازدواج نکرده هرروز جنگ و نفرین و دعوا وقتی ازدواج می‌کنه عزیز میشه تنها دلیلم آزار دادن عروسه چون مریضن

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
برادر شوهرم دراز کشیده بود مادرشوهرم رفت پتو اورد انداخت روش بعد رفت زیر پتوی پسرش(جاریم خونه نبود)د ...

یاااااا علیییی

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
نگران نباششوهرتو کسی ازت نمیگیرهاین رفتارا فقط از هم دورتون میکنهیکم سیاست داشته باش و شوهرتو مدیون ...

چجوری سیاست داشته باشم؟

میشه بگی دقیق چجوری رفتار کنم ؟

پیش شوهرم چی بگم چیکار کنم

که بیشتر سمت من بیاد تا اونا 

برادر شوهرم دراز کشیده بود مادرشوهرم رفت پتو اورد انداخت روش بعد رفت زیر پتوی پسرش(جاریم خونه نبود)د ...

بخدا با شوهر منم این رفتار رو داره مادرشوهرم 

خیلی ببخشید شوهرم خسته بود دراز کشیده بود سمت چپش

( یه ور خوابیده بود ) مادرشوهرم از پشت خودشو کرد تو بغل شوهرم 🙂💔 سرش گذاشت رو بازو های شوهرم و مادرشوهرم حالت پشتش به شوهرم کرده بود :/ 

این وضعیت که شما دیدی خیلی خوب بود 

اسی خیلی واقعا کارت زشته خیلی

اون مادرش 

بزرگش کرده 

انقد که اون زن در حقش لطف و محبت داشته 

کسی دیگه ای نبوده 

یعنی چی از تو بگیرتش 

این چرت و پرت چیه

زن و شوهری تو زنشی 

اونم مادرش