2777
2789

مادرشوهرم خیلی وابسته شوهرمه میترسم این اختلاف بندازه بین ما آخه انگار پسرش نیست شوهرشه! 

اذیتم می‌کنه من چیکار کنم این رفتار هاش اذیتم نکنه 

یا چیکار کنم این رفتار هاش رو کنار بذاره ؟

مثلا وقتی باهم خونه مادرشوهرم اینا هستیم چیکار کنم خیلی رفتاراش ادامه نده ؟ پیشش باشم همش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نمیتونی جلو رفتنشون بگیری ولی میتونی برنامه بیرون رفتن و تفریح دوتایی بچینی مثل سینما و شهربازی و رستوران و پیاده‌روی یا فیلم دیدن تو خونه و اینا. یه کم سرش شلوغ شه وقت نکنه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بهترین راه حل اینه باهاش بری و بیای

نزاری تنها بره

اینطور هم نشون ندی که راضی نیستی

من همین مشکلو داشتم

ولی از همون اول با شوهرم رفتم اینطور وانمود کردم که خودم دلم تنگ شده بود دوست داشتم برم

الان من نرم هم سراغمو میگیرن و میگن پاشو بیا

زندگی جنگ نیس

این اخلاق شوهرته حالا بد یا خوب

یه مدت بعد خیلی بهتر میشه

نگران نباش

عزیزم اونا در حق تو بدترین هم باشن باز پدر و مادرش هستن تو احترامشونو جلو همسرت نگهدار به بی احترامیهاشون بی تفاوت باش تا رفته رفته همسرت متوجه بشه مقصر نیستی خودش کشیده میشع سمت تو نذار تنها بره وعادت کنه به تنها رفتن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مثلاً چه جوری شما رو اذیت می‌کنه؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

قاعدتا مادرشوهرتون باید به پسرش بگه بدون خانمت نیا اینجا ولی شما هم میتونی خودت رو مشتاق نشون بدی باهاش بری یا اینکه دوستانه صحبت کنی باهاش که این مسئله اذیتت میکنه مثلا بگی اگه مدام تنها بری ممکنه فکر کنن به من نمیگی که میری خونه شون دوست دارم برنامه هامون با هم هماهنگ باشه

بهترین راه حل اینه باهاش بری و بیاینزاری تنها برهاینطور هم نشون ندی که راضی نیستیمن همین مشکلو داشتم ...

الان تو همین تاپیک نگاه کنید نصف معترض هستن از تاپیک و حرفم ! اما من هیچکس رو مقصر نمیکنم چون رفتار مادرشوهرم رو ندیدن و حق دارن ! 

اما انقدری وابسته همسر منه که هر روز بالای ۶ بار به همسرم زنگ میزنه 😔 نمی‌گم زنگ نزنه ها فقط میخوام ذره نا چیزی از وابستگی شو نشون بدم 

یه وقتایی واقعا حس میکنم انگار میخواد شوهرم رو ازم بگیره 🙂 

یه وقتایی با اختلاف انداختنش یه وقتایی با محبت هاااااای خیلی زیادش

بخدا یه کار هایی می‌کنه انگار شوهرشه!:/ ( آدم با شوهرش هم انقد راحت نمیشه)

واقعا خودم اذیتم نمی‌دونم چیکار کنم 

الان تو همین تاپیک نگاه کنید نصف معترض هستن از تاپیک و حرفم ! اما من هیچکس رو مقصر نمیکنم چون رفتار ...

من بهت حق میدم خودمم بودم شاید نمیتونست تحمل کنم 

ولی خب کاریم نمیشه کرد مادرشه از بچگی تو دامنش بزرگ شده با چاقوهم پسرشو بزنه اون میگ ن این زن سلاحمو میخواد و ب فکرمه 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
الان تو همین تاپیک نگاه کنید نصف معترض هستن از تاپیک و حرفم ! اما من هیچکس رو مقصر نمیکنم چون رفتار ...

عزیزم میفهمم چی میگی

ما نامزد بودیم

شوهر یه بار در هفته میومد‌خونه ی ما

ساعت هفت میرسید

یه بار هشت زنگ میزد کجایی نگران شدم

اونم میگفت خونه ی نامزد

یه بار نه زنگ میزد اینجا بارون باریده تصادف میکنی زود برگرد خونه انگار شوهر من قرار بود شهر دور. یه بار بهونه اش بارون بود، یه بار برف یه بار میگفت مهمون داریم.

منم هیچی نمیگفتم

بعد عروسی هم هرروز دو سه بار زنگ میزد. منم هیچ واکنش خاصی نشون نمیدادم که پیش شوهرم اون خوب نباشه من بد

شوهرمم هرروز میگفت بریم منم میفتادم دنبالش. رفته رفته خودش خسته شد. الان پنج سال گذشته نهایت روزی یه بار زنگ میزنه. ماهم نهایت سه روز یه بار میریم.

واکنش نشون بدی میفهمه حساسی اذیتت میکنه

2810