2777
2789
پشتی محکمه

اها پشتی فکر کردم نوشتین یه پستی گذاشتم فکر کردم تو سایت پست گذاشتین راجعبش نوشتین😂 پس همون چون نمیذارین خونه رو بهم بریزه بفکر سومی افتادین بیاین وضع منو ببینین چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

واقعا از این تاپیک عصبانی شدم. اسی بچه یکساله داره و صرفا بخاطر اینکه اطرافیانش جوجه کشی راه انداختن اینم میخا همین کارو بکنه. من خودم می‌دونم بچه کوچیک چقد سخته. چرا بخاطر رقابت با چهارتا آدم میخای خودتو به فنا بدی. بچه هم نیستی

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

اسی با نظر مردم یه آدمو به این دنیا اضافه می کنی؟ 🤔

بهتر هست که تمام انرژیت رو روی همین دو تا بچّه بذاری.بچّه بزرگ کردن توی این دوره و زمونه کار راحتی نیست.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
آره خیلی با تلویزیون سرگرمه

اوکی ولی جسارتا تی وی خوب نیستا عزیزم دخترگلت حیفه بذار با محیط ارتباط بگیره حتی اگه بهم بریزه 

تی وی زیر ۲سال ممنوعه تاثیرات بدی روی نواحی مختلف مغز میذاره

بشین حساب کتاب زندگی تو بکن ببین چی صلاحته بقیه که از همه جوانب زندگی تو آگاه نیستن 

مثلا من خودمو شوهرم آی کیو بالا داریم واسه ۲ تا بچه م هرکدوم یه ملک کنار گذاشتیم بچه هامون آی کیو خیلی بالایی دارن واسه خودمونم به قدر کافی ملک و پول هست بچه ی بیشتر هم خیلی دوست داریم توان مالی و هوشی کافی هم داریم واسه بچه سوم 

ولی من بیمارم و ترجیحم اینه این ۲ تا رو بزرگ کنم تا ۳ تا رو یتیم بزارم برم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

به نظرم وقتشه بیشتر به خودتون برسید

منم ۴۰‌سامه

یدونه پسر دارم که سال دیگه مدرک زبان میگیره

مدرک فنی حرفه ای گیتارو گرفته و داره سبک سوم و آموزش

می یبینه

مدرسه نمونه میره و تو رشته تجربی درسش عالیه

خودمم افتادم به جون خودم 😅 

کارای زیبایی و پوست انجام میدم

کیفیت بهتر از کمیته

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
2810