2777
2789
عنوان

آزمایش سلفری

118 بازدید | 20 پست

من الان دوروزه وارد هفته ۱۴ شدم 

غربالگری اولم ریسک متوسط زده یک به ۳۶۰ 

خیلی نگرانم خواب و خوراک ندارم 

دکترم گفت آخر هفته ۱۵ برم آزمایش 

ولی تا دو هفته دیگه من تلف میشم 

تازه دو هفته هم طول می‌کشه تا جوابش بیاد 

سونوگرافیم کاملا نرمال بود ...

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

نگران نباش

مال منم یک به ۳۰۰ بود

سلفری دادم سالم سالم بود

مال شما هم سالمه

اون غربالگری هم خیلی موقع ها الکی ریسک میزنه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم استرس نداشته باش یعنی از هر ۳۶۰نفر ی نفر مبتلاست بقیه سالمن.استرس رو از خودت دور کن

کلیییی تایپک درمورد این خوندم که خیلیا گفته بودن ریسکشون حتی زیر ۱۰۰ بود ولی سالم بودن 

خیلی قانع شدم ولی الان از عصر یه دلشوره بدی توی سینه ام نشسته که دست خودم نیست 

دقیقا یه ماه مونده تا انجام بدم و جواب برسه دستم 

من وزنم زیاده و یبار سابقه سقط دارم ممکنه بخاطر اون ریسک زده باشه؟؟ چون توی فرم ازم پرسیده بود اینارو 

ولی سنم زیاد نیست ۲۷ سالمه

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
2805
نگران نباشمال منم یک به ۳۰۰ بودسلفری دادم سالم سالم بودمال شما هم سالمهاون غربالگری هم خیلی موقع ها ...

سونوگرافیم سالم بود. تیغه بینی دیده شد و ان تی هم ۱.۷۳ بود 

قشنگ درکت میکنم عزیزم

اصلا نگران نباش منم دوبار همین تجربه را داشتم و آزمایش دادم دور از جونت جون به لب شدم تا جوابش بیاد 

حتی ۴ سال قبل یکیش را ۵۰۰  اضافه تر پول دادیم تا. اورژانسی جواب را آماده کنن

اما شکر خدا مشکلی نداشتم

زن داداشم فقط سونو غربال را رفت گفت آزمایش نمیدم من به جای اون استرس داشتم تا زایمانش شکر خدا الان یه پسر سالم داره 

الان چند ساله آزمایش ها خطا میده 

بیخود به خودت و نی نیت استرس نده

کلیییی تایپک درمورد این خوندم که خیلیا گفته بودن ریسکشون حتی زیر ۱۰۰ بود ولی سالم بودن خیلی قانع شدم ...

بیشتر وقت ها اصلا اشتباه می‌نویسن ریسک.بچه جاری من ریسک بالا نشون داد توی سونو.گفتن سندروم داون .آزمایش هم نگاه سونو کرد ریسک بالا زد.بعدش مشخص شد بچشون تپله پشت گردنش چاقه.توکل کن به خدا اگه اون بخواد صحیح و سالمه 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

سلام عزیزم ببین اصلن نگران نباش منم یکماه قبل همین آزمایش رو دادم آز اولم خوب بود دومی ریسک یک به نود بود ولی سونو آنومالی منم مثل تو خوب خوب بود دکترم منو فرستاد پیش دکتر اشراقی ایشونم به من گفت الان نوزده هفته ای سن بارداریت برای سقط قانونی بالا گفت دیگه نیازی نیست آزمایش بدی نیازی نیست آمینو بشی دیگه فرقی نمیکنه جوابش چی باشه کلا آب پاکی رو ریخت تو دستم که من بهت جواز نمی‌دم منم کلی نگران خدایا مگه چی شده که اینجوری میگه اومدم پیش دکتر خودم گفت برو سلفری بده  رفتم آزمایشگاه دنا انجام دادم اونجا گفتم اورژانسی لطفا سه روزه جوابش اومد هیچ مشکلی نداشت خدارو شکر منم مثل تو خواب و خوراک نداشتم شب و روزمه گریه شده بود نگران نباش

سلام عزیزم ببین اصلن نگران نباش منم یکماه قبل همین آزمایش رو دادم آز اولم خوب بود دومی ریسک یک به نو ...

خداروشکر عزیزم که سالم بود 

شما چند سالتونه؟ 

صدقه بده اسفند دود کن و بلا و دلشوره را دور کن

باشه 🥲

نمیدونین که میتونم زودتر بدم یا نه؟

بیشتر وقت ها اصلا اشتباه می‌نویسن ریسک.بچه جاری من ریسک بالا نشون داد توی سونو.گفتن سندروم داون .آزم ...

الهی 😅

توکل بر خدا 

سونوی من مشکلی نداره فقط آزمایش ریسک متوسط زده 

قشنگ درکت میکنم عزیزم اصلا نگران نباش منم دوبار همین تجربه را داشتم و آزمایش دادم دور از جونت جون به ...

توکلم فقط به خداست ...

من خیلی توی زندگیم سختی کشیدم هر مرحله ای از زندگیم با دردسر و دلشوره همراهه اینم روش 

مهم‌اینه آخرش ختم به خیر بشه

سلام ببخشید نبودم شام می‌خوردیم منم 27

خواهش میکنم 

اضافه وزن داشتین ؟

2810