خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلیییی تایپک درمورد این خوندم که خیلیا گفته بودن ریسکشون حتی زیر ۱۰۰ بود ولی سالم بودن خیلی قانع شدم ...
بیشتر وقت ها اصلا اشتباه مینویسن ریسک.بچه جاری من ریسک بالا نشون داد توی سونو.گفتن سندروم داون .آزمایش هم نگاه سونو کرد ریسک بالا زد.بعدش مشخص شد بچشون تپله پشت گردنش چاقه.توکل کن به خدا اگه اون بخواد صحیح و سالمه
سلام عزیزم ببین اصلن نگران نباش منم یکماه قبل همین آزمایش رو دادم آز اولم خوب بود دومی ریسک یک به نود بود ولی سونو آنومالی منم مثل تو خوب خوب بود دکترم منو فرستاد پیش دکتر اشراقی ایشونم به من گفت الان نوزده هفته ای سن بارداریت برای سقط قانونی بالا گفت دیگه نیازی نیست آزمایش بدی نیازی نیست آمینو بشی دیگه فرقی نمیکنه جوابش چی باشه کلا آب پاکی رو ریخت تو دستم که من بهت جواز نمیدم منم کلی نگران خدایا مگه چی شده که اینجوری میگه اومدم پیش دکتر خودم گفت برو سلفری بده رفتم آزمایشگاه دنا انجام دادم اونجا گفتم اورژانسی لطفا سه روزه جوابش اومد هیچ مشکلی نداشت خدارو شکر منم مثل تو خواب و خوراک نداشتم شب و روزمه گریه شده بود نگران نباش